Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Adnátok esélyt felépülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Adnátok esélyt felépülő alkoholistának?

Figyelt kérdés

Lassan 7 hónapja egyáltalán nem ittam alkoholt és nem is tervezek inni. Ez azért már nem 2-3 hetes szünet, hanem tartósabb dolog.

Mennyi idő kell amíg elhiszi valaki hogy a férfi képes változni és nem szeretne úgy élni mint régen?

Mert tényleg nem akarok már inni. Van második esély egy normális életre, normális párkapcsolattal?

F/32

2023. okt. 21. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
87%
19vagyoo. Én sajnos soha nem hinném el. Aki függő volt, annak ott lesz a kísértés. Nem mondom, hogy nem lehetsz kivétel, remélem az is leszel, mert mindenki megérdemli a boldogságot. De mivel én nagyon megjártam, nem kockáztatnék újra. Most látom, hogy javasolták, hogy ne mondd el. Ez a legrosszabb, amit tehetsz, mert ki fog derülni. És ha ilyen dolgot elhallgat valaki, az a bizalmat alapjaiban rombolja le.
2023. okt. 21. 13:30
 22/63 anonim ***** válasza:
74%
Jaj, Balázska, dehogynem fogsz te inni. És amúgy sem az egyetlen problémád ez. Dolgozol már? Függetlenedtél a nővéredtől? Remélem, tisztában vagy vele, hogy nem sok ilyen csodálatra méltó ember van a földön, mint ő!
2023. okt. 21. 13:33
 23/63 A kérdező kommentje:

21: Így van, én mindenképpen el szeretném mondani. Már az elején. Nyílt lapok. Tudja a nő hogy kivel kezd.

22: Nem biztos, sikerülhet is józannak maradnom. Volt már sok ember akiknek sikerült. Még nem dolgozom, a nővéremmel élek, jelenleg ő tart el.

2023. okt. 21. 13:45
 24/63 anonim ***** válasza:
81%

"Mikortól tekinthetek úgy magamra hogy rendben vagyok?"

Ha ezt kérdezed, akkor még nem vagy rendben. Ezért is kérdezel minket.

Gondold végig, mi jót szeretnél az élettől, és azokra törekedj. Akkor az alkohol jelentősége eltörpül a többi igazi jó mellett. Vagy már eszedbe sem jut.

2023. okt. 21. 13:46
 25/63 A kérdező kommentje:

24: Én azt kérdeztem hogy adnátok e esélyt egy felépülő alkoholistának, tehát olyannak aki egyáltalán nem iszik alkoholt, absztinens, ennyi.

Én magam egyébként jól érzem jelenleg, nem sóvárgok, nem fogok inni.

De ez sose 100 %, estek már vissza 10 év után is, de azért az idővel egyre kisebb a visszaesés esélye is.

2023. okt. 21. 13:51
 26/63 anonim ***** válasza:
19%

"többi igazi jó mellett"

Na ja, a jó öreg nyugtatók, drogok, valóban eltörpül mellettük az alkohol ereje.

2023. okt. 21. 13:52
 27/63 A kérdező kommentje:

24: Egy alkoholistának mindig az eszébe fog jutni az ital, az orvostudomány jelenlegi állása szerint ebből kigyógyulni olyan formában nem lehet mint sok betegségből.

Józannak lehet maradni egy életen át, ennyi elérhető.

2023. okt. 21. 13:55
 28/63 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaha lettél volna gyógyszerfüggő, sosem lettél volna alkoholista. De maradj józan, aztán annyi. Soha, senki nem fog elismerni érte, max a többi leállt alkoholista.

Barátkozz velük!

2023. okt. 21. 13:58
 29/63 A kérdező kommentje:
28: Hogy jön ide a gyógyszer? Egyébként valószínűleg én mindenképpen alkoholistává váltam volna, sose tudtam normálisan inni. Az első részegség után csak a piára vágytam.
2023. okt. 21. 14:06
 30/63 anonim ***** válasza:
0%

29.

A gyógyszerek mámorához képest semmi a pia. Sőt, kifejezetten kellemetlen a pia. Fáj tőle az ember gyomra, másnaposság, szar az egész.

2023. okt. 21. 14:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!