Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Adnátok esélyt felépülő alkoholistának?
Lassan 7 hónapja egyáltalán nem ittam alkoholt és nem is tervezek inni. Ez azért már nem 2-3 hetes szünet, hanem tartósabb dolog.
Mennyi idő kell amíg elhiszi valaki hogy a férfi képes változni és nem szeretne úgy élni mint régen?
Mert tényleg nem akarok már inni. Van második esély egy normális életre, normális párkapcsolattal?
F/32
21: Így van, én mindenképpen el szeretném mondani. Már az elején. Nyílt lapok. Tudja a nő hogy kivel kezd.
22: Nem biztos, sikerülhet is józannak maradnom. Volt már sok ember akiknek sikerült. Még nem dolgozom, a nővéremmel élek, jelenleg ő tart el.
"Mikortól tekinthetek úgy magamra hogy rendben vagyok?"
Ha ezt kérdezed, akkor még nem vagy rendben. Ezért is kérdezel minket.
Gondold végig, mi jót szeretnél az élettől, és azokra törekedj. Akkor az alkohol jelentősége eltörpül a többi igazi jó mellett. Vagy már eszedbe sem jut.
24: Én azt kérdeztem hogy adnátok e esélyt egy felépülő alkoholistának, tehát olyannak aki egyáltalán nem iszik alkoholt, absztinens, ennyi.
Én magam egyébként jól érzem jelenleg, nem sóvárgok, nem fogok inni.
De ez sose 100 %, estek már vissza 10 év után is, de azért az idővel egyre kisebb a visszaesés esélye is.
"többi igazi jó mellett"
Na ja, a jó öreg nyugtatók, drogok, valóban eltörpül mellettük az alkohol ereje.
24: Egy alkoholistának mindig az eszébe fog jutni az ital, az orvostudomány jelenlegi állása szerint ebből kigyógyulni olyan formában nem lehet mint sok betegségből.
Józannak lehet maradni egy életen át, ennyi elérhető.
Ha valaha lettél volna gyógyszerfüggő, sosem lettél volna alkoholista. De maradj józan, aztán annyi. Soha, senki nem fog elismerni érte, max a többi leállt alkoholista.
Barátkozz velük!
29.
A gyógyszerek mámorához képest semmi a pia. Sőt, kifejezetten kellemetlen a pia. Fáj tőle az ember gyomra, másnaposság, szar az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!