Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin meredek beszélni arról hogy (felépülő) alkoholista vagyok?
Ha később beszélek róla joggal hisztizik a nő, hogy ilyen súlyú dolgot miért nem mondtam el.
Ha túl hamar beszélek róla, megijedhet.
Lassan fél éve vagyok absztinens, óriási küzdelem megy a pia ellen, a józan életért.
Le lehet fitymálni ezt az időszakot hogy ez semmi, de egy alkoholista 5-10-15 év után is vissza tud esni. Tehát igazából mindegy mióta vagyok józan, az a lényeg hogy most az vagyok.
Szerintem ez elismerésre méltó és én is megérdemlek egy második esélyt. Nem öltem, nem bántottam senkit, csak túl sokat ittam.
Lehet titkolózni, de előbb utóbb úgyis kiderül hogy én a névnapokon hasonlókon miért nem iszom egyáltalán ahogy a normál emberek ilyenkor szoktak.
Ha elkezdek hazudni valamit és nem mondom el az igazat az csak újabb hazugságokat fog szülni...
Tehát szerintem bár nagy kockázat, de fel kell vállalni már rögtön az elején hogy ki vagyok.
Mit gondoltok?
F/32
2. Ez is jogos, de nagyon kevesen vállalják ezt fel a korosztályomban, pláne kezdenek el józan életet élni. A legtöbb 30 körüli alkoholista még tagad és nincs a felépülés közelében.
Szóval nagyon nagy eséllyel a leendő barátnő nem alkoholista lesz, legalábbis nem felépülő.
Aktív alkoholistával meg nem kezdek.
3. Ezt jó olvasni, a többség általában egyből elítél emiatt.
Alkoholista bárkiből bármikor lehet,ahogy depressziós is.
Valószínűleg most nagyobb önismeretre teszel szert,mint egy olyan akinek nem voltak ilyen problémái.
Mivel viszont azt írod küzdesz jelenleg is,hogy józan maradj,így még nem kezdenék ismerkedni a helyedben. Előbb legyél stabil,mert a társkeresés során érhetnek pofonok,amik alapból is kibillentik az embert.
5. Igen és rosszul esik hogy erről nem tud, még csak Interneten beszélgetünk, az első igazi randink még nem volt meg. De már rossz érzés hogy erről nem tud.
Én vállalom magam, ez is én vagyok.
6. A félelem jogos, de amúgy más is válhat alkoholistává, egy párkapcsolat közben is, illetve más szerre is rászokhat. Tehát az a bárd igazából mindig ott lebeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!