Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin meredek beszélni arról hogy (felépülő) alkoholista vagyok?
Ha később beszélek róla joggal hisztizik a nő, hogy ilyen súlyú dolgot miért nem mondtam el.
Ha túl hamar beszélek róla, megijedhet.
Lassan fél éve vagyok absztinens, óriási küzdelem megy a pia ellen, a józan életért.
Le lehet fitymálni ezt az időszakot hogy ez semmi, de egy alkoholista 5-10-15 év után is vissza tud esni. Tehát igazából mindegy mióta vagyok józan, az a lényeg hogy most az vagyok.
Szerintem ez elismerésre méltó és én is megérdemlek egy második esélyt. Nem öltem, nem bántottam senkit, csak túl sokat ittam.
Lehet titkolózni, de előbb utóbb úgyis kiderül hogy én a névnapokon hasonlókon miért nem iszom egyáltalán ahogy a normál emberek ilyenkor szoktak.
Ha elkezdek hazudni valamit és nem mondom el az igazat az csak újabb hazugságokat fog szülni...
Tehát szerintem bár nagy kockázat, de fel kell vállalni már rögtön az elején hogy ki vagyok.
Mit gondoltok?
F/32
"Figyelj Balázs. Az a baj, hogy van még neked egyéb mondanivalód is. Például, hogy a nővérednél laksz, ő tart el, te nem dolgozol, meg amúgy semmit nem csinálsz. Vagy hogy sose volt barátnőd. Na, most, ha ezeket egyszerre zúdítod rá, úgy elmenekül, hogy soha többé nem látod"
Szerintem az alkoholizmus sokkal meredekebb dolog annál hogy a nővéremmel élek.Ez egy állapot csak, az alkoholizmus meg meghatározta és (tönkretette) az eddigi életem jelentős részét.
Egyébként volt már 1 barátnőm. Igen, biztos ez is marhára gáz. Ha egy nő úgy érzi hogy az, igazából nem egymást keressük...
"Te ebből levonod a következtetést, hogy azért nem kellettél, mert alkesz VOLTÁL, tehát lám, lám, semmi értelme nincs leszokni. "
Ilyen következtetést nem fogok levonni, az biztos. Én józan maradok akkor is ha sose lesz már barátnőm. Ezt magamért csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!