Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel?
Kb 1,5 évvel ezelőtt, 2 együtt töltött év után szétmentünk az exemmel. (Én 35, ex 40 éves) Anno a munkahelyen ismerkedtünk meg, és szerencsére békés szakítás volt, azóta is jóban vagyunk. Napi szinten beszélünk hiszen együtt dolgozunk.
A szakítás oka egy 20 éves kiscsaj volt, aki valószínűleg mostanában tudta meg, hogy én az exbarátnő együtt dolgozom a sráccal azóta is, és van hogy melóban, vagy utána még beszélgetünk, elmegyünk néha eszünk valamit. Kb 3-4 hete, napi szinten írkál nekem különböző platformokon alpári stílusban, hogy én egy r*b*nc vagyok, fel kellett volna mondjak a munkahelyemen, de ha magamtól ezt nem teszem meg majd ő elintézi (semmilyen érdekeltsége nincs a munkahelyemen, nem is értem) meg szálljak le a pasijáról, mert ha nem megveret valakivel stb (🤷♀️😅)
Mit kezdjek a helyzettel?
A párom szerint (mert közben lett nekem is kapcsolatom) ideje az expasinak szólni hogy regulázza meg a kisasszonyt. Én már vagy 2 hete nem is foglalkozom vele, nem is válaszolok neki. Mármint a kiscsajnak. Letiltottam már többször, de csinál új profilokat folyamatosan. Igazából fáraszt már, de a munkámat nem vagyok hajlandó feladni egy ilyen buta liba miatt, még véletlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!