Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel?
Kb 1,5 évvel ezelőtt, 2 együtt töltött év után szétmentünk az exemmel. (Én 35, ex 40 éves) Anno a munkahelyen ismerkedtünk meg, és szerencsére békés szakítás volt, azóta is jóban vagyunk. Napi szinten beszélünk hiszen együtt dolgozunk.
A szakítás oka egy 20 éves kiscsaj volt, aki valószínűleg mostanában tudta meg, hogy én az exbarátnő együtt dolgozom a sráccal azóta is, és van hogy melóban, vagy utána még beszélgetünk, elmegyünk néha eszünk valamit. Kb 3-4 hete, napi szinten írkál nekem különböző platformokon alpári stílusban, hogy én egy r*b*nc vagyok, fel kellett volna mondjak a munkahelyemen, de ha magamtól ezt nem teszem meg majd ő elintézi (semmilyen érdekeltsége nincs a munkahelyemen, nem is értem) meg szálljak le a pasijáról, mert ha nem megveret valakivel stb (🤷♀️😅)
Mit kezdjek a helyzettel?
A párom szerint (mert közben lett nekem is kapcsolatom) ideje az expasinak szólni hogy regulázza meg a kisasszonyt. Én már vagy 2 hete nem is foglalkozom vele, nem is válaszolok neki. Mármint a kiscsajnak. Letiltottam már többször, de csinál új profilokat folyamatosan. Igazából fáraszt már, de a munkámat nem vagyok hajlandó feladni egy ilyen buta liba miatt, még véletlenül sem.
9es a barátnője 20 éves. Én vagyok 35 :)
Egyébként ma reggel ezzel kezdtem, megmutattam mindent neki (az exnek) totál kiakadt, fel is hívta a csajt hogy mit képzel magáról, hogy így viselkedik stb. Délután még "kap egy fejmosást" ahogy ex fogalmazott.
Remelem megunja végre.
Egyébként szerencsére nem minden 40 éves pasi viselkedik és néz ki vénemberként, így rá nagyon is illik a srác jelző.
#11 kérdező, a 9 vagyok.
Ne haragudj de úgy tűnik hogy csak neked nem esett le hogy mit írtam. Igen tudom hogy te vagy a 35 éves, ezért írtam azt amit. Rád értettem hogy 35 évesen nem ezen a szinten kéne létezni, azaz hogy egy ilyen helyzet és egy kis pisis így kifogjon rajtad.
Oké. Te aki nagyon jóban vagy egy emberrel, akinek a párja elkezd zaklatni minden létező felületen, és fenyegetésbe megy át a dolog mégis mit tennél? Azonnal feljelentenéd tudván hogy ezzel azt akivel meg szoros barátságban maradtál megbántod, és tudod hogy az lenne az első kérdése hogy miért nem neki szóltál azonnal?
Vagy inkább próbálnál beszélni a zaklatóval aztán mikor már unod egyszerűen nem reagálsz? Talán megunja gondolattal.
Más opció?
Igen nyilván bizonyos értelemben kifogott rajtam, mivel értelmes nő vagyok, és el sem tudom képzelni mi vehet rá egy fiatal lányt hogy ilyen szinten bohócot csináljon magából. Igen zavarja a mindennapjaimat, ezért is próbáltam megoldást találni, mivel hál istennek nem voltam még korábban ilyen helyzetben.
Mindenesetre a beszélgetésük megvolt, utána ex felhívott még vagy 10x bocsánatot kért, megígérte hogy több ilyen nem lesz. Meglátjuk.
Azt amit már írtam. Már az első irománya után elzavartam volna, ha nem megy akkor fenyegetés hogy feljelentés zaklatásért. Ha folytatja, szólok a exemnek hogy ha nem találja meg a módját a leállításának akkor feljelentem zaklatásért. Ha folytatódik, feljelentem zaklatásért.
Jóisten az égben, te tényleg 35 éves nő vagy vagy csak trollkodsz?
És szerinted ezeken már nem vagyunk túl???? Nem az első de kb az 5ik irománya utána elküldtem a fenébe. Rá egy hétre kilátásba helyeztem, hogy rendőrséghez fordulok ha nem fejezi be, és onnantól nem kommunikálok vele. Csak ő ír nekem újabb és újabb kamuprofilokról. Ha nem áll le, nyilván ez lesz a vége, de először egy békésebb és gyorsabb megoldást próbáltam volna keresni.
Amilyen színvonala van ennek az oldalnak mostanában (pl az ilyenek miatt mint te, aki csak nagyképűen kioktat másokat az anonimitás pajzsa mögül) az ember már végső megoldásként ír csak ide, hátha tud valaki segíteni.
Gratulálok, hogy neked egyetlen normális hangnemű hozzászólást sem sikerült összehoznod.
17es látszik hogy téged még nem zaklatott senki, így nem érted milyen rohadtul idegőrlő egy ilyen szituáció heteken keresztül.
Szerintem meg az összeesküvés elméletet tartsd meg magadnak nyugodtan utolsó 😃
Egyszer sem provokáltam a kiscsajt, normálisan válaszolgattam neki, aztán mikor betelt nálam a pohár ennyit írtam: most lett elegem belőled, meg a tévképzeteidből. Ezt a sok energiát inkább fordítsd valami másra, ne rám.
Ez volt az utolsó üzenet, utána tiltottam. (Aztán szép lassan az összes kamuprofilját is)
Emellett ha én provokáltam volna szerinted az ex mellém állt volna? Nyilván nem.
De részemről be is fejeztem a témát veletek.
Azoknak akik normálisan válaszoltak, köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!