Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdenétek ezzel a képtelen családi helyzettel?
Figyelt kérdés
Anyósoméknál apósom megcsalta anyósomat, tombol a családi patália, és most anyósom követeli, hogy válasszunk, vagy ő, vagy apósom, és a másikat (amelyiket nem választjuk) azt felejtsük el mindörökre, és ha nem anyósomat választjuk, akkor majd az örökséget is (még soká esedékes elvileg, lehet akár 20-25, de akár 30 évük is hátra)2023. aug. 16. 19:31
2/15 A kérdező kommentje:
Anyósom mindig is ultimata volt, mindig is voltak házon belül világraszóló ordítozások (olyan, hogy messze laknak a falutól - kb. 2 km - de benn a faluban is hallhatta,aki akarta, de most világraszóló a balhé van.)
2023. aug. 16. 19:33
3/15 anonim válasza:
Én már a bevezetőd alapján azt akartam írni, nem csoda, hogy megcsalták.😆😆😆
4/15 anonim válasza:
Válasszatok boldogtalan édesburgonyát szerintem. Mindenki jól jár.
5/15 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy eszemben sincs választani, nem segítek haragudni senkinek. De ezt szerintem a párod döntse el, az ő szülei. Mondjuk őt nem is csalták meg, szóval szerintem nincs oka állást foglalni, ha nem akar.
6/15 anonim válasza:
Kérdező, akkor se megxsalni kellett volna, hanem elhagyni.
7/15 anonim válasza:
Milyen patalia?a pali mèg nem húzott el?
8/15 anonim válasza:
Csoda, hogy a csávó nem évtizedekkel ezelőtt lépett le :D
9/15 anonim válasza:
Rajuk hagynam, biztos nem mennek bele ilyen hulyesegbe. Szepen rendezzek le a dolgukat maguk kozott.
10/15 anonim válasza:
Közölném vele, hogy a párkapcsolati problémájukhoz semmi közöm, és nem ő fogja eldönteni, hogy kivel tartom a kapcsolatot. És ha ez nem tetszik, akkor az örökséget lapátolja be a seggébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!