Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdenétek ezzel a helyzettel?
Mindkét felet megértem... én is úgy veszítettem el az amúgy jófej haverjaimat, hogy lett nőjük. Onnantól meg se kép, se hang.... :(
24L
jaj én megértelek.
a pasiknál ez gyakori.
mi nők valahogy megértjük a másikat és feltaláljuk magunkat akkor is ha az egyik barátnő nem jár már ki.
kezdem azt hinni, hogy a férfiak irigyebbek egymásra , mint a nők.
hát akkor a szingli pasik élvezzék egymás társaságát és ennyi.
attól, hogy egy barát ritkábban jár ki , attól még barát marad.
Mégis mit gondolnak az emberek, hogy az élet majd úgy alakul , hogy 50 éves korukban is kocsmázásról meg barátokról kell szólni a hétvégéknek?
Én nem tudom mégis mi van ezekkel az emberekkel.
A munka, a család a teendők mellett alig marad idő amúgy is párunkkal kettesben töltött minőségi időre, főleg ha gyerek is van.
Ezek mellé kérdem én, hogy van idő még a hétvégéket a haverokkal tölteni?
Akkor a feleség elégedjen meg a fáradt hétköznapokkal és a hétvége a haveroké?
gondolom az lenne a tökéletes barátnő ezeknek a pasiknak aki megelégszik azzal, hogy csak hétköznap van rá idő és a péntek szombati kocsmázás az marad a haveroké...:D
amúgy lehetsz te bármennyire jófej, mindig csak a gonosz barátnő maradsz aki elvette a barátjukat.
ha tudnád, mennyire jófej voltam a haverokkal a kapcsolatunk első évében.
azt néztem állandóan, hogy a haverjainak kedvezzek, hogy nehogy azt érezzék, hogy elveszem a barátjukat, és amikor neadjúristen kicsit besokalltam, hogy sose vagyunk kettesben és több időt töltött velem akkor rögtön én voltam a szemét, aki eltiltja.
Amíg nem lesz komoly barátnőjük , addig te mindig csak egy szemét maradsz a szemükben.
Sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!