Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel?
Kb 1,5 évvel ezelőtt, 2 együtt töltött év után szétmentünk az exemmel. (Én 35, ex 40 éves) Anno a munkahelyen ismerkedtünk meg, és szerencsére békés szakítás volt, azóta is jóban vagyunk. Napi szinten beszélünk hiszen együtt dolgozunk.
A szakítás oka egy 20 éves kiscsaj volt, aki valószínűleg mostanában tudta meg, hogy én az exbarátnő együtt dolgozom a sráccal azóta is, és van hogy melóban, vagy utána még beszélgetünk, elmegyünk néha eszünk valamit. Kb 3-4 hete, napi szinten írkál nekem különböző platformokon alpári stílusban, hogy én egy r*b*nc vagyok, fel kellett volna mondjak a munkahelyemen, de ha magamtól ezt nem teszem meg majd ő elintézi (semmilyen érdekeltsége nincs a munkahelyemen, nem is értem) meg szálljak le a pasijáról, mert ha nem megveret valakivel stb (🤷♀️😅)
Mit kezdjek a helyzettel?
A párom szerint (mert közben lett nekem is kapcsolatom) ideje az expasinak szólni hogy regulázza meg a kisasszonyt. Én már vagy 2 hete nem is foglalkozom vele, nem is válaszolok neki. Mármint a kiscsajnak. Letiltottam már többször, de csinál új profilokat folyamatosan. Igazából fáraszt már, de a munkámat nem vagyok hajlandó feladni egy ilyen buta liba miatt, még véletlenül sem.
Szerintem zaklatásért fel lehet jelenteni őt, nem?
Az a minimum, hogy szólsz az exednek, ez vérciki amúgy ránézve is..😬
Nem is értem, mire vártál eddig.
5ös, semmi gond, mert zaklatásért viszont jogosan jelentheti fel a kérdező 🤷♀️
Jobban jár a pali is, ha elbeszélget a buta barátnőjével.
#5nél a pont. Nem is értem, hogy miért kellene az exnek regulázni. Két felnőtt emberről van szó, nem pedig egy kiskorúról, akit nevelni kell. 😄 Max téged fog regulázni, hogy engedd el, ne foglalkozz vele. Nyilván tudja már milyen a kiscsaj természete, lehet hogy csak eleve nem akar belefolyi. Te már csak ex vagy, a kiscsaj az első, nem te fogod befolyásolni, hogy mit hogyan tegyen, vahy kellene hogy tegyen, hanem a kiscsaj.
Ha nem tetszik valami a legegyenesebb út, hogy az első perctől kezdve semmire nem reagálsz, nem írsz vissza neki!!! Lemented, kinyomtatod és feljelented zaklatásért. De mivel ex új kapcsolata így sem biztos, hogy véresen komolyan veszik. Ezért nem kell jópofozni az exekkel. Van egy határ. Természetesen aki szerint nincs ebben igazam, az kicsit vonatkoztasson el attól, hogy ex. Láttam már itt olyan kérdést, ahol munka után a pasi a női kollégát fuvarozta, vagy közös programoztak, stb, nem sokab helyeselték. 😄
Egyébként a csaj valószínűleg nem tiszta elméjű, vitatkozna, irogatna ilyen miatt a fene. Inkább az első adandó alkalommal dobnám a pasit, aztán ráérne munka után eszegetni, beszélgetni az exel. 😂
Hát, ha ez igaz, elég kemény lehet 35 évesen ilyen szinten lenni.
Kisasszonyka, vagy abbahagyod, vagy feljelentelek zaklatásért. Mindenről csináltam képernyőfotót.
Kb ennyi.
Ja és elég fura egy 40 éves embert srácnak nevezni.
Exed még rutintalan?
Hogy nem ismeri fel a " támadó menyét" nézését annak a libának?!?!?!
Mindenképp szólj neki, kettyós a csaj. Meneküljön míg tud!!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!