Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne kezdenem a helyzettel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne kezdenem a helyzettel?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok és friss munkahelyemen van egy 7 évvel idősebb férfi akibe szerintem szerelmes vagyok. Életem során még nem voltam igazán szerelmes, jártam pár sráccal, de nem fogott meg igazán senki. Ez a bizonyos férfi felé nem volt a szerelem első látásra, de miután először beszélgettünk azóta nőtt ez az érzés minden nappal egyre jobban bennem. Ő nem házas, gyermektelen, de van barátnője és én alapvetően nagyon konzervatív és monogám vagyok, ezért biztos nem nyomulnék rá így, nem tudnék elszámolni vele magammal. Viszont az is nagyon zavar, hogy tudom, hogy a korából kindulva, és beszélgetéseink alapján éveken belül házasodni tervez és már gyerkőc is tervben van utána. Ezért is valószínűleg sosem fogom elmondani az érzéseimet, és idővel talán tudom jobban kezelni ezt az egészet, de érdekelne akkor hogyan kezeljem és lépjek tovább. Ami igazán érdekelne, hogy létezhet-e hogy imádok mindent benne, és érzem a pillangókat a gyomromban, tetszik nagyon külsőleg is, de nincsen intenzív szexuális vonzalmam felé? Vagyis általában ha bejön valaki róla álmodunk, fantáziálunk stb. de nálam ez nincs meg. Gondoltam rá, lehet azért mert ennek gátat szabtam, ha úgyse lehet ebből semmi akkor nem is kísértem magam, hogy elképzeljem milyen lehet együtt, úgyis fájna. Pedig ez a férfi azért fogott meg igazán mert hihetetlenül kedves, jószívű, sosem volt egy rossz szava sem hozzám, elképesztően gondoskodó, mindig érdekli mi van velem és róla abszolút semmilyen pletyka nem terjed, hogy viszonya lett volna bármikor is, vagy tett volna bármi botrányosat. Mindenkivel könnyen kijön és egy igazi úriember, szóval összességében megszakad a szívem mert egy remek ember és egy nagyon jó apuka lesz majd, konkrétan az álompasim. Nem az otthonülős semmitevős, focit néző semmi házimunkát nem végző férfi, mert sokszor szóba került, hogy tud főzni is és otthonos, rendszerető. Nagyon fáj, mert ha rágondolok, akkor tudom, hogy ha engem szeretne, akár egy nagyon szép közös életünk is lehetne, nagyon tudnám szeretni mindenért amit képvisel, és habár először a belsője fogott meg, de külsőleg is nagyon helyes. Nem tudom mit kéne tennem, milyen lépést tegyek, hogy ezen tovább tudjak lépni... elmondani nem szeretném neki, mert szinte biztos visszautasítás lenne, tehát marad az, hogy jóban maradnánk és valahogy az érzéseimet kordában kéne tartanom. Iszonyú nehéz, néha el is pityeredtem, mert ilyet tényleg szerintem még sosem éreztem és nem tudom ez különösebben mit jelenthet, de szerintem szerelmet. Mit tegyek?

2023. szept. 24. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Válts munkahelyet. Kamuzol magadnak, meg itt nekünk is... hogy te nem akarod neki elmondani bla bla... akkor minek kellene itt mondatokat átívelően ecsetelni, hogy ő biztos nem ilyen meg olyan férfi, hanem gondoskodó, házimunka, gyereket akar...

Lehet, hogy most épp nincs szexuális vonzalmad, majd lesz...

Tiszta káoszban van az agyad, idealizálsz egy embert, a legjobbakat feltételezed róla, meg hogy tuti csodás életetek lenne, amikor csak a munkahelyen tartotok kontaktot! Baromira nem a realitás az, amint sírdogálsz.

Üdv: hasonló helyzetből valaki, aki bepróbálkozott egy elvileg szingli kollégánál, aztán NAGYON sérült.

2023. szept. 24. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Keress a neten sex kapcsolatot az majd le nyugtatja a hormonaidat.
2023. szept. 24. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Idealizálod a férfit, mert szeretnél már komoly kapcsolatot, elköteleződni. 25 éves vagy és megismerkedtél egy férjnek, apának való emberrel. Hidd el, hogy nem ő az egyetlen. Próbálj távolságot tartani tőle és ismerkedj másokkal.
2023. szept. 24. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Ez is inkább rajongás nem szerelem.
2023. szept. 24. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értek egyet az előttem válaszolókkal. Ha sokat beszélgetnek, sok dologról akkor miért ne szerethetne bele? Másrészről meg persze, hogy van benne idealizálás, de a szerelem az pont az:D

A legtöbb pár amikor összejön még nem úgy látják egymást, mint 10 év múlva, ez tök normális.

Kérdező nekem az szokott segíteni ha elvonom a figyelmem és kerülöm a másikat. Sok új ember, sok új impulzus, kevés időt hagyni agyalni.

2023. szept. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!