Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nincs velem megelégedve?
Sokszor hangoztatja hogy járjak el edzeni. Valahogy ha teljesen más téma van még akkor is belefűzi a mondandójába.
Pl.: bunyóztunk (nyilván nem komolyan) és közli hogy járjak el edzeni és akkor az energiámat le tudom vezetni. Kereskedelemben dolgozok, köszi megvan az energia levezetés pakolas közben is..
Nem vagyok egy túlsúlyos alkat eléggé vékonyka vagyok de azért van rajtam mit fogni. De ezektől a megnyilvánulásaitól úgy erzem nincs megelégedve kinézetre velem. Egy szónak is 100 a vege…random témáknál is belefuzi az edzés dolgot.
Szeretni szeret ez biztos csak nem értem ezt az egészet :/
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
#5: Esküszöm nekem úgy maradt meg, hogy egy szónak is száz a vége!:D De köszönöm, hogy kijavítottál! Figyelek majd erre!
Mindenki teljesen olyan dolgokat írt aminek van igazsag alapja, de hirtelen így sok is volt és most kicsit össze is vagyok zavarodva és most nemtudom mit csináljak a helyzettel.
Valaki írta azt is, hogy saját magával nincs megelégedve és rám vetíti ki. Ez nagyon betalált!!
Plusz extra infó ami még így eszembe jutott:
Baratom amúgy nem egy elhízott ember, eléggé vékonynak mondanám. Van rajta izom de nem sok. Kicsit lustább, kicsit noszogatni kell néha.
Én meg nem mondanám magam lustának. Jó nyilván nekem is vannak lustább pillanataim, de kinek nincsenek.. :D
Házimunkát csak én csinálok, kiveve a főzést, azt baratom csinalja legtöbbször.
Nem azért mert nem tudok főzni, hanem mert Ő kicsit jobban mozog a konyhában.
Nekem is volt hasonló élményem az exemmel, ő is nagyon rá volt állva az edzésre. Nem azzal volt a baj, hogy járt, abszolút támogatom ezt a tevékenységet, csak amikor nem volt elégedett magával és ezt rám vetítette ki, meg hogy igazán lehetne laposabb a hasam,az rohadtul nincs rendben.
Én a táncos edzéseket szerettem mindig is (pl zumba), lehet nem építek vele izmot,de élvezem és kikapcsol. (Fyi 172 cm és 60 kg vagyok, úgyhogy nem voltam túlsúlyos soha, max itt-ott husibb).Exem még arra is tett megjegyzést,mennyit eszem ("annyit eszel, mint egy férfi") - aztán otthon már anyukámék meg is ijedtek, hogy alig szedek a tányéromra.
Mostani párom érdekes módon sosem szól be a testemre,vagy hogy mit egyek,mit edzek. Neki az a fontos , hogy boldog legyek (jó,ha megindulnék a lejtőn, biztos szólna).
Pasidnál nem a jóindulatú tanácsot hanem a kontrollmániát érzékelem én is. Gondold végig, hogy jó -e neked ez így, jót tesz-e az önértékelésednek ez a kapcsolat. Én jelezném a pasinak, hogy a lófaxnak is van vége, aztán figyeld a reakcióját.
"Sokszor hangoztatja hogy járjak el edzeni."
Kérdezd meg, hogy miért tartja ezt fontosnak.
Ő egyébként eljár?
"járjak el edzeni és akkor az energiámat le tudom vezetni."
Még az is lehet, hogy túl sok energiát lát benned, ami őt megijeszti, és nem tudja, hogyan i tudná ő az energiáidat lekötni - persze ez nem is az ő feladata
Tehát úgy látom, hogy tartotok egymástól, és nem tudtok megnyílni egymásnak és együttműködni.
"Nem vagyok egy túlsúlyos alkat eléggé vékonyka vagyok de azért van rajtam mit fogni."
Valószínűleg azért hangoztatja, hogy rád fér az edzés. Nem kíván igazán és lehet nem is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!