Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nincs velem megelégedve?
Sokszor hangoztatja hogy járjak el edzeni. Valahogy ha teljesen más téma van még akkor is belefűzi a mondandójába.
Pl.: bunyóztunk (nyilván nem komolyan) és közli hogy járjak el edzeni és akkor az energiámat le tudom vezetni. Kereskedelemben dolgozok, köszi megvan az energia levezetés pakolas közben is..
Nem vagyok egy túlsúlyos alkat eléggé vékonyka vagyok de azért van rajtam mit fogni. De ezektől a megnyilvánulásaitól úgy erzem nincs megelégedve kinézetre velem. Egy szónak is 100 a vege…random témáknál is belefuzi az edzés dolgot.
Szeretni szeret ez biztos csak nem értem ezt az egészet :/
Annyiból nem rossz, hogy legalább valaki rugdos, ha elpunnyadnál.
De rosszul is elsülhet, mert valaki dupla méretű lesz, ha abbahagyja.
Engem a barátnőm hajtott rendszeresen, olyan hegyekre másztunk fel, hogy én nyivákoltam a tetején, amikor lenéztünk.
Nem rossz azért, ha valaki ösztönöz.
A saját kényszerességét akarja rádvetíteni.
Sajáz magával elégedetlen es rád vetíti.
ha formás kis csaj vagy akkor túl sok értelmét nem látom áru feltöltés mellett főleg nő nek nem.
gyim rat barátod van, és szeretné, hogy a te hobbid is ez legyen. vannak olyan emberek akik rá akarják venni a párjukat a saját hobbiaikra ha nem erőszakos akkor mond meg mind 1 alkalommal hogy nem akarod és kész.
fogd fel viccesen és viccesen szúrj vissza hogy pl neked fizetnek is azért hogy sújokat emelgess xd
"Szeretni szeret ez biztos"
Jah. Látszik. Inkább átformálni szeretne, olyanná alakítani, amilyennek elképzelt. Bocsi, de ez nem szerelem. Ráadásul ő egy kontrollmániás bunkó, még ha egyelőre ennek csak burkoltan adott is hangot.
9. Én is erről beszéltem(8-as válaszoló vagyok). Viszont baromira kényelmes neki a fix dugás, sőt ő van nyeregben, mert ő irányítja a kérdezőt. Ha én nő lennék, abban a pillanatban kilépnék. Mondom ezt férfiként! Rájöttem 50 évesen hogy egy nagyon fontos dolog van az életben, az pedig a saját életidőd. Fiatalság hussss, elillan. Nemrég még én is 20 éves voltam, azt hittem hogy örökké az leszek. Nem szabad haszontalan emberekre és dolgokra pazarolni egyetlen percet sem.
A kérdező pasija egy rongy. A kérdezőnek nincs önbizalma. Innentől kezdve sajnos le tudnám írni a kapcsolatuk folytatását. Még pár év megaláztatás, aztán a csávónak jön egy másik nő. Nem fog szakítani, csak suttyomban titokban fogja dugni, a kényelem sokkal fontosabb neki. Két nőt fog dugni, otthon meg még főznek is rá. A kényelem biztosított, a házi cseléd is, az izgalom meg adott a másik nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!