Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nincs megelégedve a szex mennyiségével. Mit tudnék tenni? 20/F
*az már nem egészséges
Bocsánat, elírtam.
Heteróként válaszok.
Nekem hasonló a szexuális igényem, vagyis ha nem minden nap, de azért minden másnap már igénylem a dolgot. Viszont, azokban az időszakokban, mikor naponta 2× is rám jön, elég ha orált ad, vagy kirántja. Ha elélvezteted és normális időközönként teljes szexet is adsz neki, annak elégnek kell lennie.
Az aktusok számát illetően tehát hozzád is kéne igazodnia, így hogy mellette bármikor felajánlod a kielégítését.
Az önző, durcázós fejével meg nem lehet mit csinálni. Fel kéne nőnie. Megkapja a maximumot. Szerintem neki kéne változtatnia a hozzáállásán.
Nem is tesz jót, ha minden nap análisan közösülsz. Mondd neki, hogy most te akarod őt, ráadásul minden nap. Vajon mit szól majd hozzá?
Amúgy meg nem tudom miért nem elég neki az orál, az is legalább annyira kielégítő mint szexelni. Valóban fel kéne nőnie.
4 éve?
Örök baklövés 16-20 éved közötti legjobb éveid egy pasival tölteni!!!!
A legjobb éveid basztad el vele..Uramisten legyen már eszed.
Simán félrebaszott már szerintem,csak még nem tudsz róla.
És ne gyere azzal hogy "áhhh nem ő más..." dologgal.
Jön egy tőled fiatalabb és máris megy az ágyába.
Nem semmi hülye vagy hogy kapcsolat ennyire fiatalon a legjobb években. Szörnyű.
Bocs a lehülyézésért de nem vagy komplett.
A párod érzelmeiddel próbál zsarolni, hogy megkapjon minden nap. Ha nem adod magad, akkor nem is annyira szereted őt. Mondott már ilyet?
Nem az a kérdés, hogy egészségügyi kockázata van-e a mindennapi anális szexnek. Sokkal inkább az, hogy szeret-e a párod vagy csak használni akarja a tested...
Kedves #5-ös! Tudod, nem mindenki olyan, hogy fűvel-fával... Én szeretem őt és nekem elég ő, kitartok mellette és tudom, hogy ő is szeret, mert egyébként a többi dologban nincs közöttünk probléma. Mindig kimutatja, hogy mennyire szeret, érzem. :) Mellesleg nem ismered, szóval ne alkoss róla véleményt.
#6-os! Régebben nem volt ilyen probléma, mostanában nőtt meg ennyire az igénye, illetve a nemi vágya.
#8-as! Nem mondta még ezt. Épp ma beszéltünk erről és azt mondta, nagyon kíván, de minden úgy lesz, ahogy én szeretném.
Mellesleg mindketten jó pasik vagyunk (nem szeretném magunkat dicsérni), de tény, hogy mindkettőnknek lehetne más, azonban nekem ő kell, neki pedig én.
Nem lesz semmilyen egészségügyi problémád a napi anális szextől sem...
Egyébként meg ha elmúlik a nagy szerelem, majd megtalálja másnál a hiányzó alkalmakat, akinek öröm a szex, nem pedig kötelesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!