Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátom nincs megelégedve a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nincs megelégedve a szex mennyiségével. Mit tudnék tenni? 20/F

Figyelt kérdés
A barátom 25 éves és azt mondja, hogy neki kevés az a szexmennyiség, amennyit együtt vagyunk. Heti 2-3 anális szex szokott köztünk lenni, de ő mindennap szeretné, de szerintem az már nem egészségtelen. Én vagyok a passzív és nem szeretném, hogy ebből később egészségügyi problémáim legyenek. Most tényleg én vagyok az önző, hogy nem engedem neki minden nap?! Mert ő a múltkor ezt vágta a fejemhez. Állítása szerint nagyon szeret és ezért kívánja olyan sokszor. Hogyan tegyek a kedvére, hogy nekem is jó legyen? Élvezem vele a szexet, meg minden, de szerintem hetente a napi 1 anális szex sok. Mondtam neki, hogy minden nap kielégítem szívesen, de valamilyen más módszerrel, de ő erre nem mondott semmit, hanem elkezdett durcizni, mint egy kisgyerek. Kb. már 2-3 hónapja erről megy nálunk a vita, ezért is írtam ki ezt a kérdést, hátha itt tud valaki valami hasznos tanácsot adni. Amúgy 4 éve vagyunk már együtt. Én pedig most 20 éves vagyok és passzív.

2015. dec. 15. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Az előttem szóló válaszolóval maximálisan egyet tudok érteni. Úgy gondolom, hogy ha a párodnak nem orbitális mérete van, akkor a napi anális szextől sem lehet semmi bajod.

Az a meglátásom, hogy igen, valóban te lehetsz az önző, vagy pedig nem teljesen úgy tekinthetsz az anális szexre, mint arra egyébként egy teljesen kielégítő párkapcsolatban kellene. Nem ismerlek, ezek csak találgatások a részemről. Viszont ha már erről ennyi ideje megy a vita és egyik fél sem enged, szerintem egy idő után félre fog kacsintgatni a párod.

Szóval ha élvezed vele a szexet, nyugodtan engedheted napi szinten is. Nálunk az exemmel legalább napi 1 szex volt, végig amíg együtt voltunk (majdnem másfél évig).

Szóval hajrá, most szexeljetek sokat, akkor már késő lesz amikor már felállni is nehezen fog :)

2015. dec. 16. 09:48
 12/18 A kérdező kommentje:
#10-es! Nekem egyáltalán nem kötelesség a szex. Írtam is, hogy mondtam neki, hogy szívesen kielégítem minden nap, de más módszerrel, valamint azt is írtam, hogy élvezem vele a szexet. Mellesleg, ha nem lennék vele együtt szívesen, már régen találtam volna helyette mást.
2015. dec. 16. 10:06
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

16 évesen komoly kapcsolatot kezdeni nem normális.

Itt nem arról van szó hogy fűvel fával,hanem arról hogy ebben a korban ismerkedni kell és pont.

Ráérsz majd bájologni egy pasival.

A melegek között sokáig tartó monogám kapcsolat nincs,legalábbis 30 alatt ritka.

A következő szint az lesz hogy szeretne a egy harmadikat...

És te amilyen hülye vagy bele is mennél.

Istenem annyira naiv vagy tojáshéjjal a seggeden:)

Jó álmodozást,de szerintem 4 év alatt legalább 1x félrekúrt:)

2015. dec. 16. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagy önző, de annak alapján amit írtál ő annak tűnik. Sima érzelmi zsarolás amit csinál. Heteroban is van ilyen: "ha nem azt csinálod ami NEKEM jó akkor önző vagy"

Azzal vitáznék hogy hosszú távon sem lehetnek káros következményei a napi szintű anális szexnek, de mint minden ez is egyénfüggő.

2015. dec. 16. 16:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Kedves #13-as! Még jó, hogy csak szerinted. Amúgy abszolút nem érdekel, hogy mit gondolsz. :) Boldogok vagyunk együtt, csak most adódott egy pici probléma, amit a kérdésben megfogalmaztam és ahhoz kértem tanácsokat, véleményeket, nem pedig párkapcsolati terapeutára volt szükségem. Egyikünket sem ismersz, szóval nem értem, hogy jössz te a magánéletem és a párkapcsolatom firtatásához. Mennyi rosszindulatú és irigy ember van. :/ Nem értem, miért nem lehet normálisan válaszolni és csak a kérdésre, ahogyan ezt megtette egy heteró srác és a többiek nagy része is. A #14-esnek is köszönöm a válaszát! :)
2015. dec. 16. 16:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen vesztettem el a párommal, és négy évig tartó szenvedélyes kapcsoalt lett belőel, szóval a tojáshéj az nincs a seggünkön azért mert fiatalok vagyunk.

Amúgy is a mai társadalom inkább a fiatalokat díjazza...minden téren.

Vissza témához, hát nem tudom de ha te nem kívánod annyit, akkor neki is meg kéne értenie, hogy kényszerből lefeküdni vele, az nem szeretkezés, én soha nem kérnék ilyet a partneremtől.

De ha csak! attól tartasz, hogy ki fog táguni- nem fog!

Az előző párommal mi éjjel-nappal csináltuk négy éven át, és semmi bajom nincs.

25f/b/

2015. dec. 29. 15:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tanácsolom, hogy próbáld ki vele, hogy minden nap szeretkeztek análisan, lehet hogy 3 nap után azt mondja majd, hogy 3 nap szünet :D

Én anno a Sound-on negyven fokban nem tudtam aludni egy házat béreltünk ki és volt pár skandináv srác...

Én 17 voltam a párom 22 és felkeltettem hogy nekem áll, és dugjon meg most azonnal...:D

Ő mondta hogy neki ilyen hőségben nincs kedve és ha már felkeltettem elment úszni volt egy kis vacak medence a kertben,

A másik két északi srác ledobott egy matracot és a párom megengedte hogy dugjak velük...

Megdugtak hátulról mind a ketten egyik kb 15 perc a másik 10, és akkor már éreztem hogy ennyi elég, közben a pasimat szoptam és hát kapaszkodtam bele...rendesen.

Aztán a párom mondta hogy ha nem gond, ő is megdug, hát nem voltam oda az ötlettől, de megengedtem neki és hát az már tényleg sok volt....Konkrétan rámfeküdt és megbaxott, először kicsit hányingerem volt de kibírtam, nem volt rossz, pár perc alatt elment, és utána 3 napig éreztem hogy zsibbad a seggem, de egyébként őrülten kielégítő volt.

És hidd el nem tágul ki, nem lesz semmi bajod.

Amúgy többet nem voltunk többesben, nem kívánta egyikünk sem, ez csak a felfokozott hangulat miatt volt.

2015. dec. 29. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem te vagy önző, a párodnak tiszteletben kell tartania a te igényeidet is! Kompromisszumot mindig lehet találni, ahogy már találtál is, ezt neki el kell fogadnia mert a szex akkor jó ha mindketten ugyanannyira akarják!
2016. jan. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!