Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fájhat az anál után?
Figyelt kérdés
Tegnap sok sok év gondolkozás után úgy döntöttem passzív is leszek. Azonban nehezen tágulok és szűk vagyok, így eléggé fájt míg dugott a srác. Azonban még mindig fáj. Eshetett vmi bajom? Amúgy eléggé zavar, hogy rossz volt, mert reméltem csak az eleje az, mert sokszor hallottam ezt más passzívaktól.2015. dec. 13. 17:36
1/10 anonim válasza:
Eshetett bajod. Ha nem volt elég óvatos, nem volt elég síkosító akkor szakadhattak el izomrostok. Ezért kell nagyi észnél lenni.
2/10 A kérdező kommentje:
És akkor mi történik?
2015. dec. 13. 17:53
4/10 anonim válasza:
Mint a cikk írja fertőzés is lehet.
Jobb esetben csak nagyon meg lett terhelve, és még fájni fog egy darabig. Vigyázzatok legközelebb.
5/10 A kérdező kommentje:
Gumiban dugott! Köszönöm amúgy a tanácsokat és mindent. A lényeg, hogy akkor lehet vmi komolyabb ha jól értem? Másnak meddig fájt?
2015. dec. 13. 18:08
6/10 anonim válasza:
Jól érted. Lehet komolyabb. Az jó higy gumiban dugodt, de amikor székleted van akkor ezekbe a sérülésekbe ürülék kerül. Elfertőződik. Ha égető, viszkető fájdalmat érzel Menj orvoshoz.
Egy ismerősömnek aranyere lett mivel nem figyelt.
Szóval okosan kell.
7/10 anonim válasza:
2-3 nap alatt rendbe jössz. csak szokatlan volt az egész. ha pedig netán mégsem jönnél helyre, akkor valami baj lett ott bent, annak tovább tart a regenerálódása 2-3 hétbe. sok türelem kell ehhez a mókáshpoz, meg sikosító feltétlenül. nem lehet hü bele balázs módjára csinálni ezt a műfajt.
8/10 anonim válasza:
Nekem nem is fajt az elso olyan jo partnerem volt :)
9/10 Joe.38 válasza:
Én heteró vagyok. De tudom minden kezdet nehéz. Ha tul aggódod akkor ne csináld ilyen egyszerű. Gyakorlat teszi a mestert. De igen is van hogy érdemes.pihentetni. Sok nó megfordult a kezem alatt. Vannak emberek aki se alkatilqg se agyilag nem akarják popiba. El kell fogadni van ilyen.
10/10 anonim válasza:
jobb esetben semeddig.
úgyhohgy szerintem is bajod esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!