Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak a szopást szeretem és az anál szexet undorítónak tartom akkor is meleg vagyok?
Ha fiúkhoz vonzódsz, akkor meleg (vagy biszex) vagy.
A szexen belüli preferenciának nincs köze ehhez.
Undorítónak nem mondanálak, de azért eléggé zavaró. Én nem is megyek bele találkozóba fiúval, ha nincs megbeszélve előre az, hogy fenékbe dughatom őt.
Szerencsére van sok srác, aki nem olyan, mint te.
Abból, hogy kétségbe vonod a melegségedet, azt gyanítom, hogy elég fiatal vagy. Azt hiszem szex terén is sokáig tanul az ember, nyilván pár dolgot csak a szerelmével szeretne... (aztán később rájön, hogy mással is megy)
De chateltem már nem egy sráccal, aki nem nagyon szeret dugni, vagy ezt mondta, szóval ez sem éppen abnormális.
Állítólag Freud szerint a szexben az egyetlen abnormális, ha nincs ,-)
Ami fontos, hogy azért kommunikálni kell a partnerrel, mit (nem) akarsz, főleg, ha alkalmi, elvégre azt is elmondjuk, hogy a/p/u vagyunk, ami végül is szintén kissé intim :-pp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!