Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ciki, ha a pasi nem szokott anál előtt
beontést csinálni?
2015. dec. 3. 19:59
Ez nem igénytelenség.Mi sem szoktunk anál előtt soha.Tanuld még egy kicsit a biológiát,mielőtt leigénytelenezel valakit ok nélkül.
2015. dec. 3. 20:02
Nem! Gondolom nem élsz párkapcsolatban... Nem mindig lehet előre tervezni,hogy mikor csináljuk. Ha megkívánjuk egymást lefekszünk,és hidd el nagyon illúzíó,vágy romboló,ha már szeretném,de a passzív fél kirohan mert nem mosta ki magát..
2015. dec. 3. 21:25
Ja és nem mellesleg van óvszer,nem csak a nemibetegségektől véd. ;)
2015. dec. 3. 21:25
5/10 A kérdező kommentje:
nem élek párkapcsolatban, de éltem elég sokáig régebben és természetes volt, hogy kimossuk magunkat. jaj ne gyere már ezzel a gyenge biológia szoveggel, hát nem vall igenyességre, aki nem csinál beontést.
szerintem inkább az a lehangoló, ha megkívánok valakit, akivel le fogok feküdni és utána valószínűleg szaga is lesz, mert nem hagytam, hogy alaposan kimossa magát. elképesztő milyen emberek vannak. ez igen is az igénytelenség egyik formája.:P
egy tiszta illatos popsiba szívesen berakom, na de egy olyanban, hogy tudom, h akár szaros is lehet..
Szerintem is alap a beöntés, az alapos mosakodás és én ezt passzívként mondom. Szerintem nem vagyunk állatok, hogyha megkívánjuk egymást, akkor ne tudjunk még egy kicsit várni, amíg megtesszük a szexhez szükséges előkészületeket: a beöntést és még sorolhatnám. Ez is egyfajta vágyfokozás, mert utána annál jobban fog esni a szex, minél többet vártunk rá. :) Nem mondom, hogy ciki, kedves kérdező. Én inkább azt mondanám, hogy kiábrándító, de ezt mindenki másképp gondolja és mindenkinek más az elfogadható és normális kategória. Van, akinek ez a véleménye róla, van akinek pedig más. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik és jól esik. Nem kell emiatt leszólni más véleményét. :) 20/f (passzív)
2015. dec. 3. 22:35
7/10 A kérdező kommentje:
szerintem még mindig ciki és undorító. nem szólom le, csak egyszerűen undorító szerintem. hagytam is a francba, nem foglalkozok vele.
azért örülök, hogy vannak még hozzám hasonlók és velem egy véleményen lévők.:)
Legyél normalis ferfi es ne s.gglyukakat pakolj (egyreszt mert nem arra találták ki azt a lyukat:).
2016. jan. 2. 12:36
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó, de ti hogy oldjátok meg akkor, csak orál van? Mondjuk én is orál párti vagyok, de néha hiányzik a dugás, 1 héten egyszer mindig van.
Ha pasi akkor csak oral. Heti 4-5x szoktam lányokkal is talalkozgatni, a d.gast veluk 'oldom' meg. :)
2016. jan. 2. 13:09
Kapcsolódó kérdések: