Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rrllrrll kérdése:
Az ciki ha egy pasi vagdossa magát?
Figyelt kérdés
A barátnőm Szegeden van messze tőlem és ezért vagdosom magam és ez ciki egy pasitól?2015. szept. 29. 20:49
1/12 anonim válasza:
Semmi értelme magad vagdosni. Lehet, hogy hiányzik, de ő sem szeretné, hogy mit tudom én milyen fertőzéseket bevigyél magadba a kés miatt.
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom de ez valamért jó
2015. szept. 29. 20:55
3/12 anonim válasza:
És most képzeld magad elé barátnőd arcát, amint meglátja, hogy a barátja egy pengével jobban eljátszadozik, mint vele...
4/12 A kérdező kommentje:
Ha nincs velem akk nem birok vele játszogatni
2015. szept. 29. 21:05
6/12 anonim válasza:
Nem az ciki, hogy srác létedre csinálod ezt, hanem összességében.
Szerintem hülyeség, bár nyilván valami pszichés problémád van, hogy nem bírod elviselni a hiányát anélkül, hogy kárt tennél magadban. Persze, levezeti a feszültséget, amit a lelki fájdalmak okoznak, és ezáltal meg tudod élni, de szerintem egész más, hasznos módot is lehetne találni. És ilyen szinten nem szabad függeni egy másik embertől. Mi lesz ha esetleg szakítotok? Megölöd magad?
Nehogy már ez irányítson. Persze, az ember sok mindenre képes, ha szerelmes, de hidd el a barátnőd sem örülne, ha megtudná, hogy miatta ezt a baromságot csinálod. Ha ennyire nem megy nélküle, keress fel egy pszichológust, mert meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket.
7/12 anonim válasza:
Igen, de ez nem csak pasitól gáz.
8/12 anonim válasza:
Te nem vagy pasi, hanem egy ostoba, szánalmas kis tinédzser gyökér. Vagdosd magad, remélem elcsapod az ütőeredet és anyád mossa majd fel a takonyvéredet, pózer majom.
9/12 anonim válasza:
Nagy hülyeség magadban kárt tenni még egy ilyen miatt is. Lehet hogy nem bírod nélküle meg ezzel vezeted le a feszültséget de nem csak ezzel lehet hanem mással is. De amúgy az előttem szólónak is igaza van. Mi van akkor ha elvágsz egy ütőeret és elvérzel 5-10perc alatt? Belegondoltál már hogy a barátnőd mit fog esetleg utánna tenni vagy valami? Egy ilyen hülyeségért elpatkolni nem jó.
10/12 anonim válasza:
Ez nem ciki-nem ciki. Ez hülyeség. Akár lány vagy akár fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!