Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikérném a véleményéteket! Ciki, ha 15 évesen nem volt még barátom?
Most látom igazán, mennyire megszajhásodtak a lányok körülöttem, ettől úgy érzem magam, mintha egy torzszülött bejelentené, hogy ő ezentúl csak alsógatyában megy az utcára, és punktum! Nem értem, miért nem tudom az alapvető társadalmi normákat betartani, a fiúk állandóan megjegyzéseket tesznek rám (más nem jut eszükbe minthogy a viselkedéseimet csúfolják) A barátnőm szerint, aki már egy ideje felnőttkorba lépett szép vagyok, érett és okos, a fiúk ezt nem tudják mentálisan fölfogni. Nekik az olyan lány kell , aki unalmas és semmi érdekes sincs benne! Példaként: akik lágyan kacarásznak, mint Rachel McAdams, akik rossz minőségű képeket raknak fel a hasukról és a csücsörített ajkaikról, akik trágár módon beszélnek, akik úgy lengetik a kis kacsójukat, mintha most jöttek volna a Dior gálájáról. Én pedig nem tudom ezeket csinálni, emiatt a fiúk furcsának tartanak.
Mi a szentséges kakasherepörkölt?
(Fura egy kérdés, de kérlek segítsetek!)
Hú, gyorsan ásd el magad, ekkora szégyennel nem lehet élni.
Komolyra fordítva: Szerintem nem ciki. Aki szerint meg az, azt le kell sz*rni. Nem Ők élik az életed, és nem Ők döntik el, hogy Te mikor találsz egy olyat, aki megtetszik. Egyébként tényleg ennyire elkurvult a helyzet a kamaszok körében? Mikor én voltam 15 (5 éve), alig volt divat gúnyolni a másikat. Egy esetre emlékszem mindösszesen, pedig nem valami érett brigádról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!