Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom nincs megelegedve a meretevel es en hiaba mondom neki hogy tokeletesen meg vagyok vele elegedve. O szinte mindig le van torve emiatt. Mit tudnek tenni ez ellen?
Nem neked kell bizonygatni, hanem magának elfogadni! Ha ekkora ekkora. 26F
U.i. ezek szerint szűz volt a barátod. Majd rájön idővel,hogy az a 13cm is elég a nőknek.
Dicsérd, dicsérd, dicsérd. De tényleg. :)
Mondd el neki, hogy mennyire élvezed vele, hogy milyen jó érzés stb. Előbb-utóbb változik a véleménye.
Komolyan férfiként nem értem az ilyeneket. Soha semmi frusztrációm nem volt a méretem miatt, amíg a partnereimtől pozitív visszajelzést kaptam ... De tényleg! Erről jut eszembe, ha neked megfelel és dicséred, ő meg mégis elégedetlen ... Nem lehet, hogy a másik barátnője kicsinyli?
Kérdezd már meg tőle, hogy ha neked szexben megfelel, ő pisilni tud rajta, akkor ezen felül miért elégedetlen? Hiszen másnak "elméletileg" nincs köze a farkához, aki miatt elégedetlennek kellene lennie ... :-P
egy a lényeg, sose hazudj neki. Én nekem nem kicsi, teljesen átlagos, de utálom, ha a párom nagynak, meg hatalmasnak hívja. Tudom mekkora a hatalmas meg nagy f**rok.
Amit még utálunk: játékos, aranyos, cuki és hasonlók.
Aminek mondhatod: fxxrok, fx*sz, kőkemény
érted? Nem szabad lealacsonyítani vagy túlozni, azt kell kiemelni ami van vagy amiben jó.
Ha látja és érzi, hogy megveszel az ő f**rkáért, nem bírsz betelni vele, egész nap csak sz**pnád akkor nem lesz neki baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!