Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek a gyors elélvezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a gyors elélvezés ellen?

Figyelt kérdés
Ma voltam először a barátnőmmel (első volt) mikor betettem neki elélveztem. Tudnék ez ellen csinálni valamit?
2015. okt. 10. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze. Hajts a végébe egy gipszkartoncsavart colos alátéttel. :D

Önkontroll! Gyakorold! ;)

2015. okt. 10. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Húzzál bőrt a fogadra a "liba" nyakáról! :D
2015. okt. 10. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze. 10 perc után ismételjétek meg a műveletet. Aztán megint, aztán megint. A 6. körül már nem lesz ilyen problémád.
2015. okt. 10. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy érted szűz voltál?Elsőre nem gáz így járni,volt második menet is?

A barátnőd nagyon csalódott volt?

2015. okt. 10. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, elsőre ez meg normális, de ha mindig igy lesz akkor van rá megoldás, sex shopban lehet kapni egy jo szert késlelteti eléggé úgy hivják kamagra nagyon hatásos már en is kiprobáltam.. Kb 5 orán keresztül csináltuk és én meg utanna is birtam volna de a lány már nem
2015. okt. 10. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem volt csalódott, de én nem hiszem. Én a helyében az lettem volna
2015. okt. 11. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!