17 éves múltam, se barátom se barátnőim, a családom sincsen velem mindig megelégedve és úgy érzem egyedül vagyok. Próbálok az élet más területein teljesíteni de az sem mindig sikerül. Ez így nagyon nehéz. Mit csináljak?
Szedd össze magad!
Próbálj rájönni, hogy mikor is kezdődhetett ez. Hány éves voltál? És miért történt ez?
Amikor felkelsz nézz bele a tükörbe és próbálj azokra a dolgokra koncentrálni, amik szerinted szépek rajtad, vagy jó tulajdonságod. És mosolyogj! Meglátod, ha mosolyogsz és lesz*rod a dolgokat, amik téged idegesítenek, akkor az emberek is jobban szeretnek majd veled lenni :) Senki sem szeret olyan emberel barátkozni aki nem szereti magát.
És bízz magadban, hiszen csak te változtathatod meg az életedet. Nem én, nem a barátnők, és még csak nem is egy pasi. Válassz, vagy folytatod az eddigi életedet vagy pedig változtatsz rajta, és kitartasz saját magad mellett és az leszel, aki igazából vagy.
Remélem tudtam segíteni és, hogy minden rendben lesz :)
Nem mondtam, hogy könnyű, viszont ez a megoldás.
Ugyanis a depresszió egy hiszti. Igaz, hogy már "saját életet él", viszont nagy akaraterővel és odafigyeléssel, ugyanis, ahogy belesüppedt az ember, ki is lehet jönni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!