Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti is tapasztaltátok, hogy a férfiakból milyen negatív reakciót vált ki ha azt mondjátok, hogy nem szültök soha/ soha nem fogtok a "hagyományos családmodell" szerint élni?
Én személy szerint nem ismerekedem, egyáltalán nem beszélek férfiakkal (leginkább a bennük lakozó agresszió miatt), de vannak barátnőim, akik aktívan ismerkednek és sokszor tapasztalták ezt, pedig viszonylag jó környezetben mozognak, jó körülmények között élnek értelmiségi emberekkel körülvéve.
( Nyilván van egy nagyon kis - szerintem nem is létező - kivétel, akik pont azokat a nőket keresik, akik sosem vállalnak gyermeket, sosem fognak a "hagyományos családmodell" szerint élni, de most nem róluk van szó.)
Kedves kérdező
Milyen agresszióra gondolsz? Mi történt veled hogy 18 évesen így leírod a "férfiakat"
Nagyon gyerek vagy még, sokat fogsz még tanulni az élettől.
Teletömte az agyát a feminista baromságokkal....
Igen, ezt érik el a megsavanyodott, feminista, (leszbikus) mamik, akiknek ez maradt az életből.
Biztos így akarod élni tovább az életed 18 évesen?
És akkor csodálkoznak, hogy nem születik elég gyerek, mert a kidobott nők telesipákolják a netet a hüyleségeikkel.
Igen, ha normális nevelést kapnak, nem egy elkényeztetett, szexmentes, prűd közeget, talán lett volna férfi, aki elvisel.
Maradt a sipítozás.
Kompromisszumok nélkül kapcsolatot.....nincs olyan hülye pasas, legalábbis nehéz találni.
Nem igazán.
Nőktől sokkal előbb kaptam már meg, hogy miért nem akarok szülni. A "hagyományos családmodellt" nem venném ide. Én hagyományos családnak tekintem egy férfi és egy nő házasságát akkor is, ha nincs gyerek. Ahogy évszázadokig is annak tekintették, ez csak a fidesz propagandája, hogy a gyerektől lesz "család".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!