Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 éves férfiak! Elképzelhetőnek tartjátok, hogy a jövőben a hagyományos családmodell szerint éljetek?
Biztos, hogy nem.
Eleve nem vonz ez a lebabázós- otthon elbűvészkedős nőtípus. Eleve nem is szeretnék gyereket.
Nem akarom soha, hogy főzzenek rám, takarítsanak helyettem, nekem erre egyáltalán semmi szükségem. Ezeket a dolgokat együtt szoktam csinálni a párommal, zenét hallgatva közben és beszélgetve. Nem mellesleg, egyáltalán nincs annyi feladat, hogy gond legyen dolgozó embereknek ellátni azt. Egyedül is megcsináltuk magunknak. Ezért nekem ne akarjon senki otthon maradni otthonteremtés címszó alatt. Majd teremtünk otthont azzal, hogy kivágjuk a tákolmány konyhabútorunkat és veszünk egy rendeset, mert két fizuból hamarabb telik rá. Ha csak 200-at keres és annyival többől élünk egy hónapban az is már hatalmasat dob az életszínvonalunkon, mintha az én fizetésem oszlana két főre. Ha más nem, az plusz egy luxushétvége valami puccos vendégházban. Vagy 6 éttermi vacsora és más egyéb élmények. Azzal többre megyek, ha mindketten pénzt keresünk és két fizetésből érezzük jól magunkat, illetve ha tud mesélni a másik a szakmájáról meg a napjáról, mert valami értelmeset tanult és csinál, nem mezei háztartásbeli vagy betanított munkás. Olyan társat akarok, aki maga is áldozott egy jobb életért és azért, hogy ő maga jó legyen valamiben. Azoknak az embereknek rendben van az önbizalma, izgalmas beszélgetőpartnerek általában, ragyog a szemük a tervektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!