Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti is tapasztaltátok, hogy a férfiakból milyen negatív reakciót vált ki ha azt mondjátok, hogy nem szültök soha/ soha nem fogtok a "hagyományos családmodell" szerint élni?
Én személy szerint nem ismerekedem, egyáltalán nem beszélek férfiakkal (leginkább a bennük lakozó agresszió miatt), de vannak barátnőim, akik aktívan ismerkednek és sokszor tapasztalták ezt, pedig viszonylag jó környezetben mozognak, jó körülmények között élnek értelmiségi emberekkel körülvéve.
( Nyilván van egy nagyon kis - szerintem nem is létező - kivétel, akik pont azokat a nőket keresik, akik sosem vállalnak gyermeket, sosem fognak a "hagyományos családmodell" szerint élni, de most nem róluk van szó.)
Egészséges lelkű, személyiségű férfi valóban ilyen egészségesen reagál.
Nem kér az ilyen nőből. Joga van hozzá.
"Egészséges lelkű, személyiségű férfi valóban ilyen egészségesen reagál."
Gondolom férfi vagy...... Pont az ilyen "egészséges lelkű" férfiak azok, akik foggal - körömmel ragaszkodnak a gyermekvállaláshoz, bőszen hangoztatják, hogy ők aztán milyen sokat fognak segíteni a kismamának, mindig a legjobb oldalukat mutatják egészen addig, amíg megszületik a gyerek... Na, onnantól kezdve ők a két lábon járó red flag, akik soha semmiben nem segítenek a gyerek körül, minden házimunka a nőre hárul "úgyis otthon lógassa a lábát" felkiáltással (holott ez hazugság), az ilyeneknek az asszony csak házicseléd, aztán ha szóvá teszi a nő, akkor ő az igénytelen házi sárkány , aki "köszönje meg, hogy eltartsák" . Rosszabb esetben ezek az "egészséges lelkű" férfiak azok, akik elhagyják a nőt 6 hónapos terhesen egy új nőért, aztán ezerrel hangoztatják, hogy a nő csak "megfogni" akarta őket a gyerekkel, b@sznak tartásdíjat fizetni, b@sznak láthatásra vinni a gyereket, de van bőr a képükön azt mondani, hogy a csúnya gonosz anyuka "ellene nevelte a gyereket" , pedig apucikhhaaa felejtett el szülőként viselkedni. Néha komolyan nem értem mi haszna van egy átlag férfinek a világon...
18L
Hát még neked mi hasznod van…
18 éves könyörgöm. Egy gyerek.
Soha nem találkoztam még ilyennel.
Kérdező, te meg kezdj magaddal valamit, mert nagyon frusztrált vagy. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!