Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki a másik nem 99%-nak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki a másik nem 99%-nak nem kell, akkor az az 1% akinek igen, azok hülyék?

Figyelt kérdés
Valaki csúnya, szüleivel él, nincs semmije, introvertált, stb, ezért nem igen kell senkinek 99%-ban. Annak az 1%-nak akinek viszont ennek ellenére is kell, az hülye? Merthát kinek kellene egy ilyen ember, nem? Akkor az 1% szintúgy defektes lehet mint emberünk?
2023. okt. 7. 16:32
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
60%
Kifejthetném hosszabban, de attól, hogy csúnya, otthon él, csóró meg lehet normális és akadhat normális párja.
2023. okt. 7. 16:34
 2/32 A kérdező kommentje:
Akkor tegyük hozzá azt is hogy 30+ éves.
2023. okt. 7. 16:45
 3/32 anonim ***** válasza:
60%

Én ezzel a csúnya, szép dologgal nem vagyok kibékülve. Szerintem ez teljes mértékben szubjektív.

Mondhatom én hogy Manuelért élek halok, ha te meg nem. Vagy a szomszéd Marika über jól néz ki, ha neked meg pont nem jön be.

Inkább az igényesség számít és az hogy legyen rendben saját magával és az életével.

Sokan nem a külsejük miatt buknak el csak azt hiszik, mert a problémát nem veszik észre.

2023. okt. 7. 16:52
 4/32 anonim ***** válasza:
34%

Csak az emberek 1%-a végez tudományos kutatásokat, olvas és művelődik napi 10+ órát és él-hal a tudományokért, a 99% nem.

Akkor az 1% az hülye?

2023. okt. 7. 17:00
 5/32 anonim ***** válasza:
11%
én az vagyok aki a 99% nem kell és minden igaz rám amit írtál sőt volt egy csaj aki engem akart és később ki derült hogy nem 100% és még ő dobott ki engem, tehát azt a 99% nyugodtan fel lehet kerekíteni 100% ra.
2023. okt. 7. 17:11
 6/32 anonim ***** válasza:
57%

3

Teljes mértékben szubjektív? Tehát szerinted TELJES mértékben szubjektív, hogy a 25 éves Brad Pitt vagy Woody Allen néz ki jobban? Tényleg? :D

2023. okt. 7. 17:27
 7/32 anonim ***** válasza:
32%
Nem a hármas vagyok, de nekem bredpity sohasem tetszett. Kifejezetten csúnya számomra, nem tudom mit esznek-ettek rajta a nők.
2023. okt. 7. 17:32
 8/32 anonim ***** válasza:
47%
Látom a kérdést nem sikerült megérteni, 7-es..
2023. okt. 7. 18:20
 9/32 anonim ***** válasza:
24%

A két ember elég különböző életkorú....

A szépség ha megesz a fekete penész is szubjektív marad.

2023. okt. 7. 18:24
 10/32 anonim ***** válasza:
29%

9

Összehasonlíthatod őket a megfelelő életkorukban. A szépség nagyon kis része szubjektív, akárhogy vergődik itt egy-két ember.

2023. okt. 7. 18:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!