Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a másik nem 99%-nak nem kell, akkor az az 1% akinek igen, azok hülyék?
Ettől még a világ nőinek 99%-a egyetért abban, hogy Brad Pitt jóképűbb. Pont véletlenül, szubjektív módon. :D
Istenem, a sok hazug...
12
Akkor én az 1 százalékba tartozom. Tehát hülye vagyok. De hazug nem.
11-es voltam
13
Amennyiben 99-1 százalékos megoszlás elismerése esetén is tartod magad ahhoz az állításhoz, hogy a szépség "teljes mértékben" szubjektív, nos, de hazug vagy.
14
Jó, efelett a "teljes mértékben" kitétel felett elsiklottam.
10: Csak ha részt veszel a globális agymosásban.
Akik soha nem néznek mainstream filmeket, sajtót, azok nem tanulnak meg ilyesmit, hogy mit KELL szépnek tartani.
16
A szépségnek pedig konkrét kritériumai vannak. Szimmetrikus arcvonások, sok haj, nagy szemek, telt ajkak, szabályos, (sz)ép fogak, szép vonású orr, szép vonalú szemöldökök, stb.
Az átlagos az, amit mindenki másnak ítél. Lehet, hogy valaki a Katiról azt mondja, hogy bűnronda, a másik szerint meg a földön valaha élt legszebb nő.
16, végre valaki.
17, igen mert ez lett meghatározva. De ha az ellentettje akkor máris mindenki azt mondaná hogy az a szép. Tehát mégis szubjektív. Mert aképp is lett meghatározva hogy valakinek az tetszett....
18
Nem. Kisgyerekek, sőt még állatok is a szimmetriát részesítik előnyben.
XDDDDD
Globális agymosás, hát hogyne. Istenem, a konzumidiotizmus ellenképeként megjelent ez az anti-konzum, de nem kevésbé idióta ember, aki mindenben valami gonosz marketing agymosást lát, és el sem tudja képzelni, hogy létezik olyan, hpgy emberi természet.
Nos, fel kell világosítsalak benneteket, hogy már az ókorban is tudták az emebrek, hogy mi a szép, és bármennyire fájdalmas ez egyeseknek, bizony akkoriban sem volt ez egy teljesen szubjektív dolog.
A bibliai Énekek énekétől kezdve az antik szobrokon át a népmeséken keresztük Mórocz Sáraranyáig millió egy példát tudunk említeni a szépség paramétereinek konszenzusáról. De persze, biztos a filmek. XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!