Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmagyarázná valaki, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmagyarázná valaki, hogy mi fszért nem hív randizni ezek után?

Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedünk, mindig baráti társaságban találkoztunk, összesen 4x. Egyébként írásban beszélgetünk, de kértem már tőle szívességet (teszteltem), és minden tőle telhetőt megtett. Amikor találkozunk azt tapasztalom mintha közelebbről meg akarna ismerni. Vannak tipikus jelek, próbál a közelemben lenni, mindig az előnyös oldalát mutatja, megérintett nem egyszer, kis flört, de kedves, nem nyomulós. Olyan, mint amikor azt gondolod, hogy komolyak a szándékai. 3 hónapja elutaztam vidékre, jó messzire, szinte ország két végében voltunk és azt mondta viccesen, csipkelődve, hogy hiányzom neki. Nem utasítottam el, visszadobtam a labdát. De azóta se semmi. Már visszautaztam, közel vagyok és egyszerűen nem ajánlja fel, hogy randizzunk. Nője tuti nincs, haverjai viccelődtek, hogy ő a következő a házassági sorban...

2023. okt. 6. 07:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
77%
Velem is volt ilyen. Lehet nyuszi. Vagy éretlen. Hozz fel te egy talit, nem veszitesz vele semmit. Én az a fajta voltam mindig hogy a pasi kezdeményezzen, de minek erre várni, ha tudod hogy bejössz neki. 30 vagyok, ha most lennék fiatalabb nem lennék ennyire félős. Megprobalod, ha nem fog mukodni tenyleg kenytelen vagy hagyni a dolgot.
2023. okt. 6. 18:43
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
És, azonnal szarházi😟. Nem csoda, hogy nem kellesz neki. Enyhén szólva, fura stílusod van. N
2023. okt. 6. 19:03
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetet volna ezt a kérdést faszozás nélkül kiirni?
2023. okt. 6. 19:16
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Van esze a pasinak, hogy ilyen alpári stílusú nő nem kell neki.😜
2023. okt. 7. 09:05
 35/37 anonim ***** válasza:
89%

tegnap 08:30 min,

"Tetszek neki, tett már megjegyzést erre...........és mondtam neki, hogy jó lenne már találkozni amikor felhozta, hogy hiányzom.."

tegnap 08:54 min,

"szerintem is csak hülyít, annyit sem ér a szrházi, hogy beszélgessek vele."

Elég gyorsan 24 perc alatt változott meg a véleményed róla.:)

A kérdés kiírása után, (tegnap 07:09 min,) miszerint randizni szeretnél vele, csupán 1 óra 45 perc kellett hogy, leminősítsd "annyit sem ér a szrházi" szarházivá azt akitől annyira vártad, hogy "randira" vigyen.

Gratulálok.:) Ne is csodálkozz, hogy nem hív el. Lehet valamelyik neki küldött üzenetedből levette , hogy egy "felejtős" kategória vagy. Még 1 alkalomra is.

Az is lehet nem is Nő a kérdező. De ha mégis akkor jól teszi a csávó, hogy nem akar tőled semmit. Szerintem simán csak az a történt, hogy a kiszemelt embered berakott téged a :"""nekem ez nem éri meg, csak a gond lesz vele"" kategóriába.

2023. okt. 7. 10:47
 36/37 Noren1989 ***** válasza:
#35, tudod, mindenkit megdugunk...ja mégsem 😉😅
2023. okt. 7. 14:06
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Teszteltem - nyilván nem hülye, és tudja, hogy egy óvodás szintjén mozogsz :D ÉN se akarnék semmit ilyen embertől.
2023. okt. 7. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!