Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmagyarázná valaki, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmagyarázná valaki, hogy mi fszért nem hív randizni ezek után?

Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedünk, mindig baráti társaságban találkoztunk, összesen 4x. Egyébként írásban beszélgetünk, de kértem már tőle szívességet (teszteltem), és minden tőle telhetőt megtett. Amikor találkozunk azt tapasztalom mintha közelebbről meg akarna ismerni. Vannak tipikus jelek, próbál a közelemben lenni, mindig az előnyös oldalát mutatja, megérintett nem egyszer, kis flört, de kedves, nem nyomulós. Olyan, mint amikor azt gondolod, hogy komolyak a szándékai. 3 hónapja elutaztam vidékre, jó messzire, szinte ország két végében voltunk és azt mondta viccesen, csipkelődve, hogy hiányzom neki. Nem utasítottam el, visszadobtam a labdát. De azóta se semmi. Már visszautaztam, közel vagyok és egyszerűen nem ajánlja fel, hogy randizzunk. Nője tuti nincs, haverjai viccelődtek, hogy ő a következő a házassági sorban...

2023. okt. 6. 07:09
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
86%

Pedig annyira mégse jössz be neki. Egy férfi, ha akar valamit, akkor minden tőle telhetőt megtesz a kiszemeltért.

Keress mást, aki nem szórakozik veled.

2023. okt. 6. 07:13
 2/37 A kérdező kommentje:
De bírom ezeket a kommenteket, hogy keress mást. Tudod az nem olyan egyszerű. Te meg keress másik kérdést!
2023. okt. 6. 07:18
 3/37 Noren1989 ***** válasza:
77%

Szerintem szimplàn keveset teszel le az asztalra ahhoz, hogy komolyan vegyen.

A tesztelgetés tudod nem szép dolog, Iluskàm.

2023. okt. 6. 07:18
 4/37 A kérdező kommentje:
Aha ok.
2023. okt. 6. 07:20
 5/37 anonim ***** válasza:
81%
A stílusod nem lehet neki szimpi.
2023. okt. 6. 07:31
 6/37 A kérdező kommentje:

Nagyon kedveli a stílusom, köszönöm szépen:)

Azt elfelejtettem kiírni, hogy kötekedőket nem kérek, csak normális válaszolókat.

2023. okt. 6. 07:33
 7/37 anonim ***** válasza:
84%
Nw haragudj de milyen választ szeretnél hallani? Mert az eddigiek lathatoan nem tetszenek...
2023. okt. 6. 07:35
 8/37 anonim ***** válasza:
26%

Hat a haverjsi viccnek szantak,h o a kovetkezo,mert ok tudjak,h van noje,(gondolom egy nagyon fullos no jo lakassal,ahol jol elvannak meg az agyban is ) ,aki nem jar vele kocsmazni/stb a barstaival,a mhol pl te megismerkedtel vele.

A flort tali belefer,de a tobb mar megcsalasnak minodul,ezert vagy dobva.

2023. okt. 6. 08:00
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

1.Lehet, hogy fèlre èrtett valamit.

Nekem volt olyan kollèganőm akinek ìrtam kedvessègből valamit, de ő fèlre èrtette ès onnantòl kezdve nem ìrt.

Kèsőbb tudtam meg, hogy amit ìrtam azt ő negatìvan èrtelmezte ès ezèrt nem ìrt.

2. Lehet, hogy arra vàr, hogy te ìrjàl neki.

3. Lehet màr nem èl ès azèrt nem ìr.

2023. okt. 6. 08:02
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nem is akar többet, vagy azt hiszi, te nem akarsz többet.
2023. okt. 6. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!