Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmagyarázná valaki, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmagyarázná valaki, hogy mi fszért nem hív randizni ezek után?

Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedünk, mindig baráti társaságban találkoztunk, összesen 4x. Egyébként írásban beszélgetünk, de kértem már tőle szívességet (teszteltem), és minden tőle telhetőt megtett. Amikor találkozunk azt tapasztalom mintha közelebbről meg akarna ismerni. Vannak tipikus jelek, próbál a közelemben lenni, mindig az előnyös oldalát mutatja, megérintett nem egyszer, kis flört, de kedves, nem nyomulós. Olyan, mint amikor azt gondolod, hogy komolyak a szándékai. 3 hónapja elutaztam vidékre, jó messzire, szinte ország két végében voltunk és azt mondta viccesen, csipkelődve, hogy hiányzom neki. Nem utasítottam el, visszadobtam a labdát. De azóta se semmi. Már visszautaztam, közel vagyok és egyszerűen nem ajánlja fel, hogy randizzunk. Nője tuti nincs, haverjai viccelődtek, hogy ő a következő a házassági sorban...

2023. okt. 6. 07:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%
Ha biztosra akarsz menni és nem találgatni, meg jeleket küldözgetni, akkor vedd kezedbe az irányítást és konkrétan beszélj erről róla, nem kerülgetve a forró kását.
2023. okt. 6. 08:59
 22/37 anonim ***** válasza:
erről vele*
2023. okt. 6. 08:59
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a tapasztalatom nőként, hogy ha nem lép a másik konkrétan akkor valami miatt (lehet ez bármi) nem akar.

Voltam ilyenben, szar volt na.

-Vagy nem tetszel eléggé

-megfektetne, de rendes és ha tudja, hogy te többet akarsz nem megy bele

-nincs túl valakin

-nincs meg benned valami ami neki kéne egy barátnőben, de kedvel atról még

-X és még bármi más

Voltam ilyenben és rossz volt és ostoroztam magam érte és azon kattogtam, hogy mi olyan rémes bennem, hogy nem akar többet, mint szex. Bár azt lehet, hogy én is elrontottam az elejétől kezdve, mindegy is.

A lényeg, hogy valami visszatartja vagy nem indította ezt el benne.

Szerintem se fűzz hozzá nagy reményeket, ismerkedj nyugodtan másokkal is (pasik mindig ezt csinálják), ne írd le őt se, hisz nem tudsz semmit a hátteréről. Ha kedveled beszélj vele nyugodtan, de ne éld bele magad. Ha akar, majd elhív.

2023. okt. 6. 09:00
 24/37 anonim ***** válasza:
86%
Ha adsz jeleket, de mégsem lép, akkor nem akarja. Lehet, hogy mégis van valakije, csak nem tudsz róla. Vagy más tetszik neki, téged meg betett barátzónába. Nyilván nem tudhatjuk, hogy mi van a fejében. ha bátor vagy, rákérdezel. Ha annyira nem, akkor hagyod és inkább mással ismerkedsz.
2023. okt. 6. 09:22
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az a baja, hogy messze dolgozol? Lehet az az idő míg távol voltál oda vezetett hogy már nem érez olyan vonzalmat. Lehet becsajozott, lehet mindig volt (szex)partnere. Lehet fűz téged, hogy te lépj egy szintet aztán szépen leppatint szex előtt/után. Jegyezd meg, akinek tényleg kellesz az jelzi, kimondja!
2023. okt. 6. 09:28
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tetszel neki annyira.
2023. okt. 6. 09:33
 27/37 anonim ***** válasza:
67%

Én úgy gondolom, hogy nem mer erről beszélni veled. Én is ilyen voltam anno: amikor a csaj kezdeményezett, onnantól már átvettem a stafétát, de egyszerűen nem tudtam, hogy kezdjek neki a mondandómnak.

Mi lenne, ha te kérdeznéd meg? Vagy ahogy az egyik exem csinálta: egy beszélgetés közben elejtette,hogy "Elmennék veled egy moziba randizni, ha hívnál..." Erre nem tudtam azt mondani, hogy ne menjünk, mert igazából benne volt minden, mégsem ő hívott el.

28/37 A kérdező kommentje:
Megjegyeztem, köszönöm!🙂
 29/37 anonim ***** válasza:
77%

Jelenleg engem sem hív el randira a srác akivel azt hittem nem csak barátkozunk.

Szar, de ha akarnának elhívnának.

2023. okt. 6. 10:58
 30/37 Noren1989 ***** válasza:
100%
Milyen könnyen avanzsàl itt valaki szarhàzivà 🤭👍🤫😉
2023. okt. 6. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!