Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázza valaki?
Ítélkezés nélkül, csak a kérdésre válaszolva kérlek. Van elég bajom, nem kell belém rúgni még 1- et.
Adott egy házas férfi és én, aki szintén kapcsolatban él. Valami kedvelés kialakult köztünk, nem mondtuk ki nyíltan, mert nem lehet úgysem, hisz partnereink vannak, de egyikonk sem volt közömbös.
Majd egyre több lett köztünk a vidámság, mosolygok stb, egyértelművé vált, hogy kölcsönösen kedveljük egymást és ekkor jött egy fordulat.
Egyik napról a másikra, átnéz rajtam, szinte kerül. Rám sem akar nézni. Ha összefutunk vagy a földet nézi vagy bármi mást, csak rám ne kelljen.
Borzasztó fájdalmat okoz ezzel.
Miért csinálja ezt Velem?
Hát lehet hogy azért mert elgondolkodott rajta hogy a feleségét szereti és nem akarja más nővel megcsalni.
Meg gondolja hogy úgysem lehet köztetek semmi mert neked is van párod meg neki is.
Lehet rájött, hogy amit tesz az helytelen, és így próbál téged kiverni a fejéből - szereti a párját, nem akarja megcsalni. Én ezt tartom valószínűnek.
Esetleg otthon szóba került a dolog (elmondta vagy lebukott) és most próbálja helyrehozni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!