Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmagyarázza valaki?

Figyelt kérdés

Ítélkezés nélkül, csak a kérdésre válaszolva kérlek. Van elég bajom, nem kell belém rúgni még 1- et.

Adott egy házas férfi és én, aki szintén kapcsolatban él. Valami kedvelés kialakult köztünk, nem mondtuk ki nyíltan, mert nem lehet úgysem, hisz partnereink vannak, de egyikonk sem volt közömbös.

Majd egyre több lett köztünk a vidámság, mosolygok stb, egyértelművé vált, hogy kölcsönösen kedveljük egymást és ekkor jött egy fordulat.

Egyik napról a másikra, átnéz rajtam, szinte kerül. Rám sem akar nézni. Ha összefutunk vagy a földet nézi vagy bármi mást, csak rám ne kelljen.

Borzasztó fájdalmat okoz ezzel.

Miért csinálja ezt Velem?

2021. okt. 12. 09:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha régóta a feleségével van akkor nem gondolod komolyan,hogy az nem vesz észre semmit.Nem tudnak jól titkolózni a nős pasik,főleg,ha otthon szeretve van.A másik egy feleség már azelőtt tudja melyik nő tetszik az urának mielőtt még flörtbe kezdenek.Az elején lehet hívogatátok egymást most meg semmi.Egy jó kollega is észreveszi a vadalmavigyort és ,ha jóban van a feleséggel az is szólhat.Mindig az aki azt hiszi nem látják az bukik a legjobban.
2021. okt. 12. 10:36
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy te túl sokat képzeltél bele és most esett le neki, hogy ez részedről nem csak vicc, hanem komoly és inkább lépett kettőt hátra.
2021. okt. 12. 10:42
 23/31 anonim ***** válasza:
11%
Valamitől beijed vagy részéről ennyi volt. Nem lehet tudni. Pont ugyanazt kapod mint mikor ti nők hosszas levélváltások után egyik pillanatról a másikra felszívódtok minden magyarázat nélkül!
2021. okt. 12. 10:44
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad már ezt a "ti nők"-öt. Felszívódnak a pasik is ugyan úgy ,csak ti férfiak azt nem tapasztaljátok.

2021. okt. 12. 10:49
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl egy kollega szólt,hogy minden rendben van otthon,mert egy ilyen nő mint te túl sokat legyeskedett körülötte.Otthon rákérdeztem és onnantól kezdve száműzte a kolleginát.
2021. okt. 12. 10:52
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
A flörtnek is van egy határa. Ennél többet nem akart tőled. Gondolom, nem ez volt neki az első és nem is az utolsó, de megcsalni nem akarja az asszonyt (veled tuti nem). Ennyi.
2021. okt. 12. 12:14
 27/31 anonim ***** válasza:
82%

Komolyan nem érted, hogy miért csinálja? Mert nem akarja kockáztatni a kapcsolatát futó kalandért. Örülj neki, hogy ő még időben lépett és kezd el te is kerülni.

Vagy PUA a csávó és így akar hatni rád (sikerrel)...

2021. okt. 12. 12:22
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
És a te pároddal ,hogy állsz,hogy idejutottál?
2021. okt. 12. 13:12
 29/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem akar tőled semmit, de ha ennyire odáig vagy, menyj és kérdezd meg tőle, ja és szakíts a pároddal, akit meg jól átbaszol.
2021. okt. 12. 16:49
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Észhez tért ennyi a nagy titok. Rájött, hogy van gerince, veled ellentétben.

Egy hosszú kapcsolatban megesik, hogy néha jönnek ilyen vonzalmak, de tudni kell kezelni. Most nekem is van egy férfi munkatársam, szintén házas, akihez vonzódok, éppen ezért hiába nagyon jó fej, amúgy is, inkább meghúztam a határt és igyekszem nem túl jóba lenni vele. Önkontroll, ennyi.

2021. okt. 12. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!