Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázza valaki?
Ítélkezés nélkül, csak a kérdésre válaszolva kérlek. Van elég bajom, nem kell belém rúgni még 1- et.
Adott egy házas férfi és én, aki szintén kapcsolatban él. Valami kedvelés kialakult köztünk, nem mondtuk ki nyíltan, mert nem lehet úgysem, hisz partnereink vannak, de egyikonk sem volt közömbös.
Majd egyre több lett köztünk a vidámság, mosolygok stb, egyértelművé vált, hogy kölcsönösen kedveljük egymást és ekkor jött egy fordulat.
Egyik napról a másikra, átnéz rajtam, szinte kerül. Rám sem akar nézni. Ha összefutunk vagy a földet nézi vagy bármi mást, csak rám ne kelljen.
Borzasztó fájdalmat okoz ezzel.
Miért csinálja ezt Velem?
Hagyjad már ezt a "ti nők"-öt. Felszívódnak a pasik is ugyan úgy ,csak ti férfiak azt nem tapasztaljátok.
Komolyan nem érted, hogy miért csinálja? Mert nem akarja kockáztatni a kapcsolatát futó kalandért. Örülj neki, hogy ő még időben lépett és kezd el te is kerülni.
Vagy PUA a csávó és így akar hatni rád (sikerrel)...
Észhez tért ennyi a nagy titok. Rájött, hogy van gerince, veled ellentétben.
Egy hosszú kapcsolatban megesik, hogy néha jönnek ilyen vonzalmak, de tudni kell kezelni. Most nekem is van egy férfi munkatársam, szintén házas, akihez vonzódok, éppen ezért hiába nagyon jó fej, amúgy is, inkább meghúztam a határt és igyekszem nem túl jóba lenni vele. Önkontroll, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!