Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmagyarázná valaki, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmagyarázná valaki, hogy mi fszért nem hív randizni ezek után?

Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedünk, mindig baráti társaságban találkoztunk, összesen 4x. Egyébként írásban beszélgetünk, de kértem már tőle szívességet (teszteltem), és minden tőle telhetőt megtett. Amikor találkozunk azt tapasztalom mintha közelebbről meg akarna ismerni. Vannak tipikus jelek, próbál a közelemben lenni, mindig az előnyös oldalát mutatja, megérintett nem egyszer, kis flört, de kedves, nem nyomulós. Olyan, mint amikor azt gondolod, hogy komolyak a szándékai. 3 hónapja elutaztam vidékre, jó messzire, szinte ország két végében voltunk és azt mondta viccesen, csipkelődve, hogy hiányzom neki. Nem utasítottam el, visszadobtam a labdát. De azóta se semmi. Már visszautaztam, közel vagyok és egyszerűen nem ajánlja fel, hogy randizzunk. Nője tuti nincs, haverjai viccelődtek, hogy ő a következő a házassági sorban...

2023. okt. 6. 07:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

Két lehetőséget tudok elképzelni:

1. Nem tetszel neki, de te, mivel fülig szerelmes vagy belé, minden mozdulatába és mondatába ezt magyarázod bele.

2. Tetszel neki, de nem adsz semmilyen pozitív visszajelzést, ezért úgy gondolja, hogy nincs esélye.

2023. okt. 6. 08:23
 12/37 anonim ***** válasza:
77%

"teszteltem"

Jajj....

2023. okt. 6. 08:30
 13/37 A kérdező kommentje:

Tetszek neki, tett már megjegyzést erre.

Adok jelet. Írok, képet küldök (ahogyan ő is folyamatosan), és mondtam neki, hogy jó lenne már találkozni amikor felhozta, hogy hiányzom.

2023. okt. 6. 08:30
 14/37 anonim ***** válasza:
87%
Egyértelmű pedig. Várna valaki jobbra, ha nem sikerül senki te is megteszed majd neki.
2023. okt. 6. 08:33
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

"(teszteltem)"

Tesztpilóta vagy? Ne tesztelgesd kérdezz rá konkrét dolgokra, ha bejön neked jelezd felé konkrétabban. Majd mond valamit.

Odavoltál valahol 3 hónapig. Azóta beszéltetek vagy csak várod hogy, odakocogjon fehér lovon?

Azt írod hogy : "Nője tuti nincs, "

Ha bejönnél neki már rád mozdult volna. Feltéve ha egészséges férfi.

2023. okt. 6. 08:34
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

"és mondtam neki, hogy jó lenne már találkozni amikor felhozta, hogy hiányzom."

Ha erre ndm mondott semmi érdemlegeset, akkor ne erőltesd. Írogass neki, ha akarsz, de nyugodtan ismerkedj másokkal. Valszeg soha nem fog elhívni.

2023. okt. 6. 08:41
 17/37 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Hagyom.
2023. okt. 6. 08:48
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál még, hogy te hívd el?
2023. okt. 6. 08:52
 19/37 A kérdező kommentje:
18, szerintem is csak hülyít, annyit sem ér a szrházi, hogy beszélgessek vele.
2023. okt. 6. 08:54
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak, akik kevésbé jól, vagy egyáltalán nem tudnak olvasni a jelekből. Van, aki bizonytalan, vagy akár félénk. Illetve van, akinél úgy látszik, hogy szeretne többet, de közben meg mégse.
2023. okt. 6. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!