Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmagyarázná valaki, hogy mi fszért nem hív randizni ezek után?
Két lehetőséget tudok elképzelni:
1. Nem tetszel neki, de te, mivel fülig szerelmes vagy belé, minden mozdulatába és mondatába ezt magyarázod bele.
2. Tetszel neki, de nem adsz semmilyen pozitív visszajelzést, ezért úgy gondolja, hogy nincs esélye.
Tetszek neki, tett már megjegyzést erre.
Adok jelet. Írok, képet küldök (ahogyan ő is folyamatosan), és mondtam neki, hogy jó lenne már találkozni amikor felhozta, hogy hiányzom.
"(teszteltem)"
Tesztpilóta vagy? Ne tesztelgesd kérdezz rá konkrét dolgokra, ha bejön neked jelezd felé konkrétabban. Majd mond valamit.
Odavoltál valahol 3 hónapig. Azóta beszéltetek vagy csak várod hogy, odakocogjon fehér lovon?
Azt írod hogy : "Nője tuti nincs, "
Ha bejönnél neki már rád mozdult volna. Feltéve ha egészséges férfi.
"és mondtam neki, hogy jó lenne már találkozni amikor felhozta, hogy hiányzom."
Ha erre ndm mondott semmi érdemlegeset, akkor ne erőltesd. Írogass neki, ha akarsz, de nyugodtan ismerkedj másokkal. Valszeg soha nem fog elhívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!