Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt elmagyarázni?
Nem tudom barátnőm támogatni abban hogy csak a saját vállalkozása legyen mint munkája.
Ő nem ebben nőtt fel hogy lássa/ tudja ha a kettőt vinni akarja egyutt az mivel jár.
Sokszor olyanoknak mond nemet h elvállalja akinek nem kéne ( mivel szüleim cégétől is rendel az illető)
Sokszor rugalmatlan, vagy nem hajlandó előbb kezdeni és akkor hátha megoldható lenne a vendég problémája
Azért nem fogad, mert x programot meg akar nézni..
Én nem ilyen hozzáállással láttam szüleim és így barátnőm se tudom támogatni nyugalommal..
Én ha kell előbb kelek h megoldjuk , vagy na bumm nem nézem meg azt a programot..mert tudom a vendégeim hozzák a pénzem..
Majd rájön vagy nem. De ez már az ő problémája.
Sajàt tapasztalatom ez mikor kezdtem mindenkinek mindent barmikor, hajnalban este is akar gyalog kimentem hàzhoz... Nem érte meg az nehany ezer ft.
Kell a munkaido a napirend akkoris ha valaki a sajat fonoke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!