Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen tanácstalan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok vele kapcsolatban ,hogy mit is akar ?

Figyelt kérdés

Pár napja beszélgetünk a pasival .Róla annyit kell tudni egy jolmeno orvos .

Lényeg a lényeg sikerül közbe jönnie egy olyan dolgoznak mi sajnos halaszthatatlan volt így az első randit át tettük pár napra amit az elején még értett vagyis tűnt...aztán kezdett furcsán viselkedni .Egyre kevesebbet írt, keresett ,furcsa dolgokat szorongatott be ,nem hagytam magam ami látszólag nem tetszett neki .Ki boktw ,hogy ő mennyire meg kedvelt engem így úgy meg amúgy....(nem igazán hittem el ).Kozolte ,hogy ő még egyszer nem fog el hívni randizni, majd jelentkezzek ha már képbe leszek úgymond...Közöltem vele ,hogy már nekem jó erre el olvasta és el tűnt órákra és este annyi volt a valasza ,hogy jó éjszakát....hát ezt nem tudtam hova tenni .Itthon van egy nagyon régi barátom el hívott magával egy termál fürdőbe menjünk el délelőtt, legalább nem lesz senki körülöttünk tudunk normálisan beszélgetni...én nem tudtam ,hogy ki posztolt erről egy képet amin még jelölt erre egyszer csak kapom az üzenetet, hogy látom tényleg jól vagyok már és ropogós fejek....hát ezt se tudtam hova tenni ,aztán el magyarázzam a dolgokat neki ami persze nem tetszett...de ő közben több tarkereso oldalon is aktívan fent van (sott szerintem nem véletlen tűnt el sokszor órákra)de már most belém köt és kérdőjel von annak ellenére, hogy el tűnt....38 éves férfiról beszélünk!!!Nap jutok vele kapcsolatban napirendre ...n32

2023. okt. 5. 21:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szóval azért mert orvos hagyod hogy bohócot csináljon belőled? Miért nem tiltod le?
2023. okt. 5. 21:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem.mint írtam nem hagytam ami nem tetszett neki ! De ezek szerint vagy nem olvastad el vagy nem tudod értelmezni a szöveget!!!
2023. okt. 5. 21:17
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem valami be van kapcsolva nálad, ami korrigálja a szöveget, nekem is nehéz volt értelmezni a mondatokat így, úgyhogy nem csoda, ha nem értik majd többen, mert többször vissza kell ugrani értelmezni a mondatot.

Amennyire ki tudtam venni a helyzetet, szerintem túlreagálta, voltam már én is így, hogy halogatni kellett egy randit, nincs ebben semmi. Ezen nem kell rögtön kiakadni. Gondolom azt feltételezte, hogy más személy jött közbe, és megsértődött.

2023. okt. 5. 21:28
 4/16 A kérdező kommentje:
3#igen ,sajnos nem találtam meg hol tudom kikapcsolni...köszönöm szépen!!!
2023. okt. 5. 21:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Nekem jött közbe egy komolyabb egészségügyi dolog ,amit nem kalkulaltam be és ezért történt a csúsztatás!!ami úgy tűnt, hogy még értett aztán jött a vadaskodas, kotozkodes, támadás...
2023. okt. 5. 21:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Kerdore vont h miért randizok meg randizgatok mikor ő sokszor tűnt csak úgy el órákra és több tarskereson is fent van!!!mire jó ez?
2023. okt. 5. 21:34
 7/16 anonim ***** válasza:

Amúgy lehet hogy az egész egy félreértés, és ezért reagálta túl. De ezeket utólag meg lehetne beszélni. Szerintem elment a bizalma az ismerkedéstől, mert emögött mást feltételezett.

Ezeket utólag azért meg lehet beszélni. De az látszik, hogy elég hisztis, és játszmásnak is tűnik.

Egyébként van, hogy az ember egy ismerkedésnél apróbb dolgokból is következtet valamire, ami neki kényes pont, és kihátrál az ismerkedésből. Nekem pl ilyen a flegmaság, vagy ha a másik eltűnik, nem reagál, majd előkerül pár nap múlva hogy mi újság... de az előző üzenetemre, kérdésemre nem tudott reagálni pl.

Ez most akadékoskodásnak tűnik, de egy beszélgetés közben szerintem bunkóság eltűnni, majd napok múlva előkerülni, hogy hogy vagy. :)

2023. okt. 5. 21:39
 8/16 A kérdező kommentje:

7 teljesen jól látod a dolgot,ugyan ezeket vettem én is észre rajta amiket te !!!

Ha félre értés is történt, akkor is mire jó az ,hogy így kedvellek meg amúgy stb...közben ki tudja hány nővel találkozott ez a pár nap alatt ha már 3 oldalaon nyomja és el tunt szo nelkul orakra es ennek ellener engem von kérdőre???nem értem az ilyent

2023. okt. 5. 21:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van férfiban és nőben sajnos. Kb mint az apróhirdetésnél, hogy nem reagál, csak ha kedve van... vagy már eladta. De akkor venné le a hirdetést, de nem, mások keresik, ő meg nem reagál. Büntetném az ilyeneket.
2023. okt. 5. 21:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Már 2x leírtad, hogy jajj eltűnik órákra. Nem dolgozik esetleg?? :D vagy amúgy is miért kellene mindig elérhetőnek lennie számodra?? Nem a szolgád. Elvileg szingli, miért ne lenne fent társkeresőkön? Nem csak most kezdenétek randizni??

Nézd... ki vagy akadva, nem bízol benne, offold. Ja, nem, mert jólmenő orvos?

2023. okt. 5. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!