Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen tanácstalan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tanácstalan vagyok vele kapcsolatban ,hogy mit is akar ?

Figyelt kérdés

Pár napja beszélgetünk a pasival .Róla annyit kell tudni egy jolmeno orvos .

Lényeg a lényeg sikerül közbe jönnie egy olyan dolgoznak mi sajnos halaszthatatlan volt így az első randit át tettük pár napra amit az elején még értett vagyis tűnt...aztán kezdett furcsán viselkedni .Egyre kevesebbet írt, keresett ,furcsa dolgokat szorongatott be ,nem hagytam magam ami látszólag nem tetszett neki .Ki boktw ,hogy ő mennyire meg kedvelt engem így úgy meg amúgy....(nem igazán hittem el ).Kozolte ,hogy ő még egyszer nem fog el hívni randizni, majd jelentkezzek ha már képbe leszek úgymond...Közöltem vele ,hogy már nekem jó erre el olvasta és el tűnt órákra és este annyi volt a valasza ,hogy jó éjszakát....hát ezt nem tudtam hova tenni .Itthon van egy nagyon régi barátom el hívott magával egy termál fürdőbe menjünk el délelőtt, legalább nem lesz senki körülöttünk tudunk normálisan beszélgetni...én nem tudtam ,hogy ki posztolt erről egy képet amin még jelölt erre egyszer csak kapom az üzenetet, hogy látom tényleg jól vagyok már és ropogós fejek....hát ezt se tudtam hova tenni ,aztán el magyarázzam a dolgokat neki ami persze nem tetszett...de ő közben több tarkereso oldalon is aktívan fent van (sott szerintem nem véletlen tűnt el sokszor órákra)de már most belém köt és kérdőjel von annak ellenére, hogy el tűnt....38 éves férfiról beszélünk!!!Nap jutok vele kapcsolatban napirendre ...n32

2023. okt. 5. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy melyikőtöknek miben van (vagy nincs) igaza, az nem egy szerencsés helyzet, hogy te elmentél a régi baráttal fürdeni. Szerintem ezt nem kellett volna, nem volt erre szükség egy olyan helyzetben, amikor a levegőben van egy ismerkedés. És látod elég kínosan is jött le. Ebből joggal következtethet arra, hogy mással vagy, és ezt utólag nehéz bevédeni.

Ezt nem rosszból mondom. Arra is gondolhat ebből, hogy még ha tényleg nincs is semmi köztetek a baráttal, akkor is nagyon hamar túllépsz dolgokon. Szóval a másik oldal következtet ezekből a dolgokból, illetve nagyjából mindenből. És ezekből erre jutott. Ezzel nem téged támadlak, és nem őt védem. Ez egy helyzet.

2023. okt. 5. 22:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Szóval ha ismerkedek nem találkoztatok egy régi barátommal ergo felejtsem el ?ezt remélem nem gondoltad komolyan
2023. okt. 5. 22:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Magyarán maradjon otthon a négy fal között és mindenkit felejtsék el.nq ez beteg dolog
2023. okt. 5. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem ez volt a lényege annak amit írtam, hanem hogy nem jött ki jól a helyzet. Nem támadtalak, ahogy írtam is.

Te viszont rögtön támadsz, és betegnek titulálsz.

Szerintem furán jött ez így ki. Ha barátnővel mentél volna, akkor nem támadható ilyen szinten, de így nézve azért necces.

Nem a szórakozás a probléma, szerintem félreértettél valamit.

2023. okt. 5. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
De amúgy már találkoztatok valaha? Vagy ez csak online megy?
2023. okt. 6. 01:47
 16/16 A kérdező kommentje:
15 olvasd el megint és megkapod a választ
2023. okt. 6. 05:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!