Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem laza kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem laza kapcsolatban a pasikat hogy ne legyenek olyan furán bunkók?

Figyelt kérdés

Amig nincs normális barátom, bele akarok menni laza kapcsolatba, de ezek helyből megölik az egészet azzal a degradálo stílussal.

Semmi tisztelet vagy kedvesség kedveskedés, vagy hogy beleadna bármit, vagy próbálna bevágódni, vagy bármit, hanem "szalagnak" vesznek ill vennének csak, igy meg helyből offolom az összeset mert az a maréknyi kedvem, vagy szikrám is elveszik az egésztől inkább megutáltatják magukat.

Volt egy aki azzal kezdte volna hogy orált kér. Én meg visszakérdeztem hogy ki vagy te b+ hogy nekem téged le kéne ápolni? Aztán meg arrol ment a parbeszéd hogy én talán nem szeretem az orált. Mondtam erre hallod, te egy senki vagy talán a barátomnak járna de nem vagy az. Senki csak.

Aztán meg arrol értekeztünk hogy miert beszél ugy velem mint egy riheronggyal?

Hát szex helyett majdnem verekedés lett.

De szépen elköszönt még zavarban is volt.

Helyböl megölnek mindent.

Na erre lapozok, hát alig merek csetelni is.

Engedjem el az egészet?

2023. okt. 2. 17:57
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
83%
Uram atyám, ez a stílus meg megnyilvánulások. Nem csodálom, hogy így állnak hozzád. 🤣
2023. okt. 2. 19:52
 42/56 A kérdező kommentje:

Nincs korabbi kérdésem. Eddig nem akartam lazát:)

Meg most már inkább félek is ettől.

2023. okt. 2. 19:54
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
De, van, linkelni is tudnék, ha akarnék. Szerintem sokan felismertek rajtam kívül. Bántalmazó volt az exed, se veled-se nélküled kapcsolat..
2023. okt. 2. 19:58
 44/56 A kérdező kommentje:

nem is gondolkodtam lazában eddig.

Kipróbáltam és azután jött fel bennem a kérdés!

Nem volt bántalmazó exem sem :)♡.

2023. okt. 2. 20:02
 45/56 A kérdező kommentje:

Lehet nem jó a témakör de nem tudtam a laza kapcsolatot hova írjam ki. Ehhez képest mindenki párkapcsolatról témázik.

Nem kapcsolatban gondolkodtam. Az teljesen más! Egylapon se lehet említeni a kettőt.

2023. okt. 2. 20:06
 46/56 anonim ***** válasza:
79%
Kisebbsegi romantika, kisebbsegi stilus. Szerinyem nem tudod a szinted, de mar kezded kapisgalni abbol, hogy a fagyi mindig visszanyal.
2023. okt. 2. 21:05
 47/56 anonim ***** válasza:
23%
Nekem is az a tapasztalatom, hogy nem szabad felvállalni, ha csak valami lazábbat keresnél, mert a legtöbb férfiból ezt hozza ki, és még nekik áll feljebb, ha nem értékeled. Én kiírtam, hogy csak barátság extrákkal típusú kapcsolatot keresek. Képtelenek voltak ezt helyén kezelni, nincs meg hozzá az EQ-juk, egyszerűen ingyenprostinak néztek volna, és ennek megfelelően közeledtek, kommunikáltak. Nyilván nem voltam vevő arra a stílusra, színvonalra, ők meg nem is értették, mi bajom, mert csak annyi jutott el az agyukig, hogy "hádde' ez a nő dugni akar...".
2023. okt. 2. 21:46
 48/56 anonim ***** válasza:
81%

Kelet Mordor a házban!

A humanoid, szárazföldi ork faj Tolkien műve. Írásaiban az orkok emberszabású, az átlag embernél valamivel alacsonyabb, jobbára barlangokban lakó, torz alkatú, karikalábú és hosszú karú, csúf, mocskos és mindenestől gonosz lények. Éjjeli lények: legtöbb fajtájuk a napot nem képes elviselni (de még az erős holdfényt is nehezen). Más értelmes fajták húsát és a döghúst is megeszik, és általában csak pusztítani képesek, alkotni pedig csak gonosz dolgokat (mint fegyverek és egyszerűbb ostromgépek).

Bár nem félkegyelműek, de általában buta és szerencsétlen lényekként ábrázolja őket, akik a szavakat tönkreteszik (ez egy olyan nyelvésztől mint Tolkien valódi sértés): a káromkodásokkal teli, obszcén, cinikus és agresszivitásra ösztönző verbális és gesztusnyelvet Tolkien többször is ork-beszédnek titulálja. Az orkoknak több fajtája is van. Törzsi szervezetben élnek, minden törzs a maga külön nyelvjárását beszéli. A vadászaton és gyűjtögetésen kívül általában rablásból élnek, vagy pedig náluknál nagyobb gonosz erőket, urakat és birodalmakat szolgálnak katonaként (a két utóbbi tevékenység persze közel sem zárja ki egymást). Tolkien eredeti írásában az „ork” szó orch, többes száma yrch.

Bár gyűlölik az élet majd minden formáját, szükség esetén képesek együttműködni más fajokkal

2023. okt. 2. 22:21
 49/56 Darius- ***** válasza:
100%
Nem hull ölünkbe arany ! Ha bármiből a legjobbat akarod, ha az elvárásaid magasak, szenvedned kell és sokat keresni. A siker így sem garantált, mivel a férfiak sem tökéletesek.
2023. okt. 2. 22:25
 50/56 anonim ***** válasza:
76%
#47: Ember mit vársz? Hogy úgy kezeljenek, mint valami hercegnőt? Ez van, ezt kapod. És ne gyere nekem, hogy én csak a férfi társaimat "védem" én nem ilyen vagyok, ha szexre kerül a sor, de attól még rá kellene jönni, hogy ezen a szinten, ez a színvonal vár.
2023. okt. 2. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!