Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem laza kapcsolatban a pasikat hogy ne legyenek olyan furán bunkók?
Amig nincs normális barátom, bele akarok menni laza kapcsolatba, de ezek helyből megölik az egészet azzal a degradálo stílussal.
Semmi tisztelet vagy kedvesség kedveskedés, vagy hogy beleadna bármit, vagy próbálna bevágódni, vagy bármit, hanem "szalagnak" vesznek ill vennének csak, igy meg helyből offolom az összeset mert az a maréknyi kedvem, vagy szikrám is elveszik az egésztől inkább megutáltatják magukat.
Volt egy aki azzal kezdte volna hogy orált kér. Én meg visszakérdeztem hogy ki vagy te b+ hogy nekem téged le kéne ápolni? Aztán meg arrol ment a parbeszéd hogy én talán nem szeretem az orált. Mondtam erre hallod, te egy senki vagy talán a barátomnak járna de nem vagy az. Senki csak.
Aztán meg arrol értekeztünk hogy miert beszél ugy velem mint egy riheronggyal?
Hát szex helyett majdnem verekedés lett.
De szépen elköszönt még zavarban is volt.
Helyböl megölnek mindent.
Na erre lapozok, hát alig merek csetelni is.
Engedjem el az egészet?
#17:
1. Nem velük gondoltam, hogy komolyat akarj, hanem mással
2. Ha mégis ő kezdte, nem feltétlen egyből köpködni kell, hanem vissza kellett volna ezt a stílust utasítani határozottan, mivel ha így beszél továbbra is akkor viszlát, te nem szeretnél orált stb, ezt így higgadtan el lehetett volna mondani neki
3. Nem tök mindegy mi volt 10 éve? Az akkor volt, változott a helyzet azóta vagy lehet a kommunikáció csúszott el, aztán mindketten dühből reagáltatok
4. Azért itt már máshogyan írsz a srácról, de azért kételyeim még mindig vannak azzal kapcsolatban, hogy amúgy lehet csak visszatükrözte-e a stílusod vagy sem
21# nekem volt már laza kapcsolatom amiben a srácot késöbb alig bírtam levakarni is. Az jó volt. Helyből szenvedélyes fergeteges szex, adrenalin és függés:)
Mintha bedrogoztunk volna:)
Azóta is feleségül.akar venni dehát bajok vannak vele pl egy picit nárci is. Így meg off.
Én nem gondoltam volna hogy ö egy egyetlen normális akinek van iq-ja vagy eq-ja laza kapcsolathoz es a többinek meg nincs?
Le vagyok döbbenve.
A beképzelt pasinál.most nagyon visszavettem hogy ne rontsam el. Le se mertem neki írni hogy lazában gondolkodom csak. Terelek hablatyolok osszevissza minden másról.
"irogatok vkivel aki jópasinak tartja magát nagyon, nem akarom ezt most elrontani."
Szerintem aki magát nagyon jó pasinak tartja, az eleve nem az, és csak magát tiszteli, téged nem fog.
És te nem tartod őt jó pasinak?
Miért nem akarod ezt most, elrontani?
Amúgy, ha nyilvánvalóan öntelt, akkor meg ugyanaz lesz mint eddig, te választod ezeket a hapikat, már megbocsáss.
1.pontra
Ha lazára képtelenek a pasik akkor mást se várok egyiktol se. Egy laza kapcsiba csak minimum kéne. De az se megy.
4.pontra ha visszatukrözné a atilusom már szerintem kiverte volna a fogaim.
Itt én vagyok az aki őt tükrözi!
Aki le mer ülni elém hogy sz.pjam le, az a szememben nem férfi nem ember nem állat. Egy senki.
26#
A legtöbb pasi igénytelen ronda dagadt foglalt átlagalatti.
Ha csak egy van aki tetszik az már nagyon jó nálam.
Az hogy öntelt az nekem csak reményt ad hogy ha meglatom lehet nem fogok elszaladni.
Jelenleg nem negativ nekem ha vkinek van arca hanem remény hogy nem egy tokás kopasz szakállas jön el randira vagy egy 100 kilos vagy egy incel vagy nyomi vagy vagy vagy
Az exeim is tudták magukrol hogy jópasik. Nekem ezzel nincs is bajom:)
De imádtam az egyiket is mikor meglattam ahogy jön hozzám es poenkodtam a "keleti nyelvvel", hogy sukar csavo?;)
Es azonnal reagált hogy "sukár csaj?"
Vele egyenesen imádtuk egymást♡
Voltam már alkalmiban. Az vmi felejthetetlen volt. Azóta is engem akar:D
24.kommentem.
30#
Leirtam tinikoromban mi volt köztünk.
Szinte szeretkezés. Kényeztetett kedves volt. Óvatos volt. Imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!