Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem volt kapcsolatom, hogy kezeljem? Ha hivatalosan járunk mi lesz másabb?
Figyelt kérdés
Ciki, nem ciki 20 éves nő vagyok és nem volt kapcsolatom és nem tudom, hogy kezeljem, félek bizonytalan vagyok mert nem tudom mi hogy zajlik.2023. júl. 13. 16:59
1/9 anonim válasza:
Ismerkedj és szerezz kapcsolatot. Hogy tudnád másként "kezelni". Mindenki tapasztalatból tanul. 20 éves nőként még nem vagy annyira elkésve, ne aggódj ezen.
2/9 anonim válasza:
Én 30 éves nő vagyok és nem volt
És már nem is lesz
Elfogadtam
3/9 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
Ciki, nem ciki, 36 éves koromban lett az első kapcsolatom... Oszt még sem állt meg a tőzsde.
Ez a ciki szó nekem azt sugallja, hogy neked égő, tehát meg szeretnél valaki(k)nek/valaminek felelni. Ne! Majd szépen alakulnak a dolgok, oszt ennyi. :)
2: Miből gondolod?
4/9 anonim válasza:
Nem ciki, mert 20 éves nőként nem volt párkapcsolatod. Ismerkedj és legyél nyitott. A többi pedig jönni fog magától, még akkor is, ha hülyén hangzik.
5/9 anonim válasza:
Eleinte semmi extra, a sok szexet nem tudod elkerulni ha kanos csavot fogtal ki.
6/9 anonim válasza:
Miért is kellene a szexet elkerülni?
7/9 anonim válasza:
Nyugi: 41 éves férfi vagyok, és 0 tapasztalatom a kapcsolatok terén.
9/9 anonim válasza:
Ez a te elméd és az övé. Úgy zajlik, ahogy tudatosan és tudattalan gyakorotlok / teszitek, hogy zajoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!