Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem laza kapcsolatban a pasikat hogy ne legyenek olyan furán bunkók?
Amig nincs normális barátom, bele akarok menni laza kapcsolatba, de ezek helyből megölik az egészet azzal a degradálo stílussal.
Semmi tisztelet vagy kedvesség kedveskedés, vagy hogy beleadna bármit, vagy próbálna bevágódni, vagy bármit, hanem "szalagnak" vesznek ill vennének csak, igy meg helyből offolom az összeset mert az a maréknyi kedvem, vagy szikrám is elveszik az egésztől inkább megutáltatják magukat.
Volt egy aki azzal kezdte volna hogy orált kér. Én meg visszakérdeztem hogy ki vagy te b+ hogy nekem téged le kéne ápolni? Aztán meg arrol ment a parbeszéd hogy én talán nem szeretem az orált. Mondtam erre hallod, te egy senki vagy talán a barátomnak járna de nem vagy az. Senki csak.
Aztán meg arrol értekeztünk hogy miert beszél ugy velem mint egy riheronggyal?
Hát szex helyett majdnem verekedés lett.
De szépen elköszönt még zavarban is volt.
Helyböl megölnek mindent.
Na erre lapozok, hát alig merek csetelni is.
Engedjem el az egészet?
Nagyon kiforgatod. Én sem vagyok frigid, de ilyen alakokkal, mint te, eleve szóba sem állnék.
Valószínűleg a szociális háttereddel lehet valami, sajnos elég agresszívnek is tűnsz a megnyilvánulásaid alapján.
Akiről a példa szól, tinikoromban már voltam vele, nem egyszer, ismerem 10 éve.
És megbeszéltük hogy folytatjuk most is huszonévesen.
És lesokkolt egyszerűen.
Meg nem az en stílusomba kell belekötni. Ez ugyanaz a stílus a pasik stílusára!
Erre hogy a sz.pj le, még lightos is voltam!
Engedd el az egészet, nem csak azért, mert nem való neked, hanem mert alapvető tiszteletet sem adsz meg embereknek, úgy beszélsz velük, mintha a p*csádból rángattad volna ki őket
Amúgy meg döntsd el már végre mit akarsz, laza vagy komoly? A kettő együtt nem megy, most úgy fogsz randira menni, hogy "bocsi a késésért, de most akasztotta be az a senkiházi, de nyugi, semmi komoly csak laza, nem is jön be a srác amúgy se, felb*sz csak".
Ők kezdik!!
Ők nem adnak tiszteletet fogd már fel!
Te mit mondanál arra ha leulnek eléd random hogy ápold le? Mosolyognál egyet?
Dehogy akarok komolyat. Hisz a szexig se lehet veluk eljutni! Akkor gondolkozzak komolyban?
Na ne.
Meg aztán még képes kicsavarni hogy ha én ezt nem akarom (mintha undorodnék tőle, erre csavarná ki azt hogy nekem degradáló az egész) es jött azzal, hogy 10 éve pedig csináltuk.(igen, ő csinálta nekem mert nem bírta betenni, teljesen más volt az egész, mindig jó volt minden, kedves cuki meg stb, ma meg egy utolsó bunkó barom formát hoz)
Aztán még magyarázza hogy de nem ugy beszél velem mint egy riheronggyal. De, úgy beszél. A tagadással engem nem fog manipulálni, megvezetni.
Egyszerűen szex helyett amit annyira akarnék, háború lesz csak, olyan szinten "lázít".
Sajnos benne van ez is a “pakliban”.
Ha tényleg alkalmit keresel, ne add fel. Azt nézd meg, hogy mi volt mindegyikükben a közös. Mármint azon kívül, hogy faszok. Ha megvan a közös pontjuk, utána olyan srácot keres akiben ez nincs.
Biztosra veszem, hogy sok olyan srác van aki szintén szeretné és nem parasztok.
Meg érdemes elmondani hogy mi az amit szeretnél és mit nem. Csak, hogy ne legyenek meglepetések szex közben. :)
29/F
Mit vársz egy laza kapcsolattól? 😂😂😂
Rossz emberekkel ismerkedsz, ennyi. Olyat keress aki nem laza kapcsolatot akar :D
Ha dugni akarsz irány a diszkó, egy éjszaka és jónapot viszont látásra :D
A megnyilvánulasom reakció bunkózásra. Fogd fel légyszives a csep agyaddal.
Lehet te vmi debil vagy hogy veled meglehet tenni bármit sorban lesz.pod aki eléd áll, hát én biztos hogy nem. Sortűz helyből.
Most senkinek írni sem merek.
Próbálok csetelgetni ugyan irogatok vkivel aki jópasinak tartja magát nagyon, nem akarom ezt most elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!