Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem laza kapcsolatban a pasikat hogy ne legyenek olyan furán bunkók?
Amig nincs normális barátom, bele akarok menni laza kapcsolatba, de ezek helyből megölik az egészet azzal a degradálo stílussal.
Semmi tisztelet vagy kedvesség kedveskedés, vagy hogy beleadna bármit, vagy próbálna bevágódni, vagy bármit, hanem "szalagnak" vesznek ill vennének csak, igy meg helyből offolom az összeset mert az a maréknyi kedvem, vagy szikrám is elveszik az egésztől inkább megutáltatják magukat.
Volt egy aki azzal kezdte volna hogy orált kér. Én meg visszakérdeztem hogy ki vagy te b+ hogy nekem téged le kéne ápolni? Aztán meg arrol ment a parbeszéd hogy én talán nem szeretem az orált. Mondtam erre hallod, te egy senki vagy talán a barátomnak járna de nem vagy az. Senki csak.
Aztán meg arrol értekeztünk hogy miert beszél ugy velem mint egy riheronggyal?
Hát szex helyett majdnem verekedés lett.
De szépen elköszönt még zavarban is volt.
Helyböl megölnek mindent.
Na erre lapozok, hát alig merek csetelni is.
Engedjem el az egészet?
Ne haragudj nyilván elszakadt a cèrnám mikor jön azzal hogy orálozzak.
Hozzám se ért meg semmi.
"Amig nincs normális barátom, bele akarok menni laza kapcsolatba, de ezek helyből megölik az egészet azzal a degradálo stílussal."
"te egy senki vagy talán a barátomnak járna de nem vagy az. Senki csak."
Ha normális kapcsolatot akarsz, ne menj bele lazába.
Gondolod, hogy bárkinek is jólesik hogy senkinek nevezed? Ugyanúgy viselkedsz, mint akit lenézel, mert nem becsül.
forditsd meg az egészet, hogy téged akarnak lazára venni amig nincs komoly barátnőjük.
Az egész helyzet úgy néz ki mint a qrv és akihez a qvzó megy, valahogy igy beszélgetett veled.
Amilyen vagy amilyen stilust szeretnél képviselni olyan tagokat fogsz ebben a kategóriában behivni magadhoz.
Elvárásaid vannak és szépen csalódsz bennük, tiszteletet szeretnél, de eleve maga a helyzet sem egy tiszeletteljes kiindulás, mit vársz igy?
Inkább idegesitenek.
En az ágyig se tudok igy eljutni egyikkel se.
Zsák a foltját.
Ha normálisabb pasikkal akarsz kavarni ahhoz előbb neked is fejlődnöd kellene emberileg.
Másrészt nem olyanokat választani, akiket eddig a többi csaj helyből leápolt.
Nem leszek ilyenekkel normális, akik le akarnak ...patni.
Sokkal többet érdemelnének. Kb lángszórót.
"Nem fogom az ösztöneim miatt leértékelni magamat"
Nem én értékelem le magam az ösztöneim miatt, hanem a pasik mennek át bunkóba mert én akarok vmit.
Szégyen gyalázat, ha egy nő nem frigid es szeretne szexelni.
Ezt tagadni kell, szégyellni kell, nemeket szabad csak mondani mert különben ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!