Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az előnytelen külsejű pasik állapodnak meg?
Jó igazából sejtem a választ, örülnek neki, hogy találtak végre partnert. Inkább az érdekel, hogy más is látja ezt? Benne vagyok egy ilyen női önbizalom építő csoportba és mindig kiteszik az aktuálisan eljegyzett nők a fotókat, már egy ideje feltűnt, hogy csinos nők borzasztó előnytelen férfiakkal állnak össze és úgy mutogatják, mintha világszenzáció lenne. Sose láttam még, hogy legalább átlagos külsejű férfi lenne az áldozat.
Szóval szándékosan csúnya férfit választanak ezek a nők, hogy kevésbé vigye el mellőlük valaki, vagy ezeket az előnytelen külsejű pasikat tudják hamar házasságba kergetni? Vagy mi lehet még az oka? A mai legutóbbi csaj kiírása hozta ki belőlem ezt a kérdést, egy 30 körüli nagyon szép, vékony, csinos nő és egy kövér, szőrös, csáléfogú pasival van a képen és ilyen dicsekvő szöveg, hogy ő megtalálta az igazit :D De a csávó full igénytelen, hát ilyet akárhol találni. Legszívesebben odaírnék, de inkább ide nektek írtam, peace
"Itt bukik meg az az állítás, miszerint a nőknek csak tökéletes külsejű férfiak kellenek. Remélem, most is ideír mindegyik, amelyik sírni/ríni szokott, hogy nem talál magának barátnőt."
Itt derült ki az , hogy hiába vagy ocsmány ronda, ha van olyan anyagi hattered ami megfelel az adott nonek akkor ossze is hazasodik veled. Tanulsag? Legyen vagyonod és jo munkad..
A szépfiú és az ocsmány között vannak még átmenetek, ugye tudod!? Illetve, aki neked ocsmány, az lehet, hogy másnak nem az.
Én nem azt állítom, hogy nincs az a réteg, aki a pénzre hajt, de millió olyan dolog van a pénzen kívül, amivel meg lehet fogni egy nőt. Az én párom elsőre pl. nem volt kifejezetten az esetem, de annyira jókat tudtunk beszélgetni és annyira tetszett a stílusa, a talpraesettsége, hogy nem kellett sok, hogy beleszeressek.
Rá lehet fogni a nőkre, a külsőre, pénzre, bármire, ha valaki nem talál társat, de lássuk be, hogy egy párkapcsolathoz elsősorban az kell, hogy valaki alkalmas legyen kapcsolatot kialakítani. Az előnyös külsejű emberek (legyen nő vagy férfi) sem feltétlen biztos, hogy boldogok. Az lehet, hogy sokkal hamarabb a hálójukba akad valaki, de hogy vele is marad és egészséges kapcsolatuk lesz, az már nem biztos. Nézd meg, hány híres ember van, aki jól néz ki, még pénze is van, de mégis magányosan él hosszú évek óta. Nyilván van az a kategória, aki így érzi jól magát, de a legtöbb végtelenül magányos, hiába a sok pénz és a fasza külső.
Ez a D. Gy.-féle TTN csoport?
Én is csatlakoztam, gondoltam, hátha találok ott valami hasznosat, amivel javíthatok az esélyeimen, ha már szép nem vagyok... Nem azt mondom, vannak is értékes gondolatok. De látván az ilyen posztokat mindig hatalmas csalódottság lesz úrrá rajtam. Hogy gyárilag szép, okos nők még önfejlesztenek is (a módszert most ne vitassuk), "magukba fektetnek", cserébe ez/ilyen lesz az eredmény? Hát... Ezért most biztos 0-ra leszek pontozva, de még rondaként a 3 napos hajamat sem mosnám meg randi előtt ilyen pasikért, nemhogy ennél többet tegyek bele.
hát ahogy látom aki kitt "ronda" jelzővel illetik magukat nagyon lenézik a hasonló pasikat. oké nektek nem kellenek de miért kell ennyire magas lóról beszélni? Menjetek a jó pasikhoz az meg hogy más mit csinál nem a ti dolgotok.
Ronda nőnek mondjátok magatok de olyan szintű egótok és önbizalmatok van hogy az valami embertelen. Én ronda pasiként ne mis számítok kapcsolatra elfogadtam hogy nem lehet és nem is próbálkozom. Talán majd egyszer ha lelkileg oda jutok el megyek prostizni. Viszont nem kezdem el szapulni a ronda nőket hogy miért vannak esetleg jó pasikkal vagy a jó nőket hogy miért nincsenek rondákkal stb.
Meg lepődtem a hozzám hasonló emberektől legalább tőlük megértést várna az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!