Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az előnytelen külsejű pasik állapodnak meg?

Figyelt kérdés

Jó igazából sejtem a választ, örülnek neki, hogy találtak végre partnert. Inkább az érdekel, hogy más is látja ezt? Benne vagyok egy ilyen női önbizalom építő csoportba és mindig kiteszik az aktuálisan eljegyzett nők a fotókat, már egy ideje feltűnt, hogy csinos nők borzasztó előnytelen férfiakkal állnak össze és úgy mutogatják, mintha világszenzáció lenne. Sose láttam még, hogy legalább átlagos külsejű férfi lenne az áldozat.

Szóval szándékosan csúnya férfit választanak ezek a nők, hogy kevésbé vigye el mellőlük valaki, vagy ezeket az előnytelen külsejű pasikat tudják hamar házasságba kergetni? Vagy mi lehet még az oka? A mai legutóbbi csaj kiírása hozta ki belőlem ezt a kérdést, egy 30 körüli nagyon szép, vékony, csinos nő és egy kövér, szőrös, csáléfogú pasival van a képen és ilyen dicsekvő szöveg, hogy ő megtalálta az igazit :D De a csávó full igénytelen, hát ilyet akárhol találni. Legszívesebben odaírnék, de inkább ide nektek írtam, peace

2023. okt. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

"Itt bukik meg az az állítás, miszerint a nőknek csak tökéletes külsejű férfiak kellenek. Remélem, most is ideír mindegyik, amelyik sírni/ríni szokott, hogy nem talál magának barátnőt."

Itt derült ki az , hogy hiába vagy ocsmány ronda, ha van olyan anyagi hattered ami megfelel az adott nonek akkor ossze is hazasodik veled. Tanulsag? Legyen vagyonod és jo munkad..

2023. okt. 3. 11:03
 32/41 anonim ***** válasza:
82%
#31 Annyira béna vagy, a te fajtád a saját szerencsétlenségét állandóan azzal akarja mosdatni, hogy a nőknek csak pénzes férfi kell. Borzasztó nevetséges és szánalmas 😀
2023. okt. 3. 12:19
 33/41 anonim ***** válasza:
91%
Szep no majd a kis lelkeert all le az ocsmany ferfival...
2023. okt. 3. 12:34
 34/41 anonim ***** válasza:

A szépfiú és az ocsmány között vannak még átmenetek, ugye tudod!? Illetve, aki neked ocsmány, az lehet, hogy másnak nem az.

Én nem azt állítom, hogy nincs az a réteg, aki a pénzre hajt, de millió olyan dolog van a pénzen kívül, amivel meg lehet fogni egy nőt. Az én párom elsőre pl. nem volt kifejezetten az esetem, de annyira jókat tudtunk beszélgetni és annyira tetszett a stílusa, a talpraesettsége, hogy nem kellett sok, hogy beleszeressek.

Rá lehet fogni a nőkre, a külsőre, pénzre, bármire, ha valaki nem talál társat, de lássuk be, hogy egy párkapcsolathoz elsősorban az kell, hogy valaki alkalmas legyen kapcsolatot kialakítani. Az előnyös külsejű emberek (legyen nő vagy férfi) sem feltétlen biztos, hogy boldogok. Az lehet, hogy sokkal hamarabb a hálójukba akad valaki, de hogy vele is marad és egészséges kapcsolatuk lesz, az már nem biztos. Nézd meg, hány híres ember van, aki jól néz ki, még pénze is van, de mégis magányosan él hosszú évek óta. Nyilván van az a kategória, aki így érzi jól magát, de a legtöbb végtelenül magányos, hiába a sok pénz és a fasza külső.

2023. okt. 3. 13:03
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg annyira végtelenül szánalmas, amikor ezek a magukat férfinak nevező rinyagépek itt toporzékolnak, hogy minden nő felszínes brühühü, majd ha egy (vagy több) nő kevésbé előnyös férfival van együtt, akkor megy az a sláger, hogy persze mert a pééénz. Hagyjuk már komolyan, nem érzitek mennyire nevetséges, amit műveltek? Nyilván az összes átlagos meg ronda férfi kivétel nélkül mind pénzes, aham. Meséljetek még. Hát a világon nincs annyi pénzes pasi, mint amit ti ide vizionáltok, főleg nem itthon..
2023. okt. 3. 15:28
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Na, megnéztem én is az említett fotót. Hát ne haragudj kérdező, de azt kell mondanom, hogy veled van a baj. Igaz, hogy az említett srác hózentrógerben van, csak azt felejtetted el közölni, hogy ez egy esküvői szett és a hózentróger + a Converse cipő is piros. Most ez az esküvői divat, tetszik/nem tetszik, nem vagyunk egyformák, de azt leszámítva, hogy van egy kis pocak, szerintem kimondottan helyesek együtt, a srác is helyes és egyáltalán nem üt el a lánytól. Összeillenek, boldogok. Esetleg ez fáj neked?
2023. okt. 4. 14:12
 37/41 anonim ***** válasza:
76%

Ez a D. Gy.-féle TTN csoport?

Én is csatlakoztam, gondoltam, hátha találok ott valami hasznosat, amivel javíthatok az esélyeimen, ha már szép nem vagyok... Nem azt mondom, vannak is értékes gondolatok. De látván az ilyen posztokat mindig hatalmas csalódottság lesz úrrá rajtam. Hogy gyárilag szép, okos nők még önfejlesztenek is (a módszert most ne vitassuk), "magukba fektetnek", cserébe ez/ilyen lesz az eredmény? Hát... Ezért most biztos 0-ra leszek pontozva, de még rondaként a 3 napos hajamat sem mosnám meg randi előtt ilyen pasikért, nemhogy ennél többet tegyek bele.

2023. okt. 4. 14:53
 38/41 anonim ***** válasza:
87%

hát ahogy látom aki kitt "ronda" jelzővel illetik magukat nagyon lenézik a hasonló pasikat. oké nektek nem kellenek de miért kell ennyire magas lóról beszélni? Menjetek a jó pasikhoz az meg hogy más mit csinál nem a ti dolgotok.

Ronda nőnek mondjátok magatok de olyan szintű egótok és önbizalmatok van hogy az valami embertelen. Én ronda pasiként ne mis számítok kapcsolatra elfogadtam hogy nem lehet és nem is próbálkozom. Talán majd egyszer ha lelkileg oda jutok el megyek prostizni. Viszont nem kezdem el szapulni a ronda nőket hogy miért vannak esetleg jó pasikkal vagy a jó nőket hogy miért nincsenek rondákkal stb.

Meg lepődtem a hozzám hasonló emberektől legalább tőlük megértést várna az ember.

2023. okt. 4. 18:19
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért az durva, hogy ezek a szegény nők ebben a bizonyos csoportban úgy posztolják az eljegyzésüket mintha az valami teljesítmény lenne. Ez tökéletesen tükrözi azt, hogy az önbizalmuk vagyis inkább az önértékelésük még mindig a béka segge alatt van 10 kilométerrel különben nem az lenne bennük az érték, nem az lenne az életünkben a teljesítmény, hogy valaki eljegyezte őket. Ez egy kifejezett kontraproduktív csoport lehet ami nem az önbizalomról szól hanem inkább az önámításról, egymás vigasztalásáról. De semmiképp nem önbizalom épülésről.
2023. okt. 6. 12:13
 40/41 anonim ***** válasza:
Az is durva, 39-es, igen. De a legütősebb tényleg az, hogy milyenek is az ő "Királyaik". Jönnek ezek a nők, mesélnek a múltjukról, a fájdalmas megéléseikről, tapasztalásaikról, majd arról, hogy hogyan fejlesztették magukat (miközben már alapból is egészen rendben voltak), aztán happy endként a nagy egymásra találás. Csakhogy ránéz az ember lánya a pasira, és legszívesebben elsírná magát... És ha valamitől, ettől végképp elkeseredetté válik. Hogy jó adottságok ide, csomó meló (idő, pénz stb.) oda, ennyit lehet elérni. Hát még akinek jó adottságai sincsenek...
2023. okt. 8. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!