Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az előnytelen külsejű pasik állapodnak meg?

Figyelt kérdés

Jó igazából sejtem a választ, örülnek neki, hogy találtak végre partnert. Inkább az érdekel, hogy más is látja ezt? Benne vagyok egy ilyen női önbizalom építő csoportba és mindig kiteszik az aktuálisan eljegyzett nők a fotókat, már egy ideje feltűnt, hogy csinos nők borzasztó előnytelen férfiakkal állnak össze és úgy mutogatják, mintha világszenzáció lenne. Sose láttam még, hogy legalább átlagos külsejű férfi lenne az áldozat.

Szóval szándékosan csúnya férfit választanak ezek a nők, hogy kevésbé vigye el mellőlük valaki, vagy ezeket az előnytelen külsejű pasikat tudják hamar házasságba kergetni? Vagy mi lehet még az oka? A mai legutóbbi csaj kiírása hozta ki belőlem ezt a kérdést, egy 30 körüli nagyon szép, vékony, csinos nő és egy kövér, szőrös, csáléfogú pasival van a képen és ilyen dicsekvő szöveg, hogy ő megtalálta az igazit :D De a csávó full igénytelen, hát ilyet akárhol találni. Legszívesebben odaírnék, de inkább ide nektek írtam, peace

2023. okt. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
64%

Az ilyen csávókat tudják irányítani.

Hamar papucs lesz belőlük, mert örülnek hogy egy jó csaj végre szóba állt velük.

Egy éven belül eljegyzés-házasság meg is lesz, miközben a jól kinéző exért kapkodtak a nők így nála ezt 5 év alatt sem tudta elérni.

Aztán bírom, mikor előadják magukat hogy milyen nagy ászok, mert szar külsővel jó nőjük lett, közben meg csak szerencséjük volt.

Jó nők többségének amúgy megvan az önbizalma (akkor is ha épp az ellenkezőjét állítja), és nem jön össze szint alatti palival, akármilyen a személyisége van akkor sem.

Tovább keres olyat aki megbízható és néz is ki valahogy.

2023. okt. 2. 12:59
 22/41 anonim ***** válasza:
70%
Írjátok már meg légyszi, hogy melyik csoport ez!? Ha csak privátban, az is jó, de tényleg érdekel.
2023. okt. 2. 13:41
 23/41 anonim ***** válasza:
Lehet ebben a csoportban ilyenek vannak, de a szélesebb világban nem csak. A jól kinéző pasik is házasodnak.
2023. okt. 2. 14:03
 24/41 anonim ***** válasza:

Az én férjem egy kimondottan jóképű, jó kiállású pasas. 40 volt, amikor megismerkedtünk, én 42.

1,5 év múlva megkérte a kezemet, újabb 1,5 év múlva volt az esküvőnk.

Marhára nem akartam megalkudni, 42 évesen se, illetve 42 évesen főleg nem.

2023. okt. 2. 14:10
 25/41 anonim ***** válasza:
52%

Könnyen lehet nem is annyira szép az a nő. Sajnos gyakori hogy a nők sokkal jobbnak mutatják be egymást, mert ezzel magukat is előnyösebbnek látják.

Olyan ez, mint amikor az office-ban a csúnya indiai lány nagyon izgult hogy valami random színősznőt jó csajnak tartanak-e, mert ha a színésznő nem jó csaj, akkor ő végképp nem az :DDD

2023. okt. 2. 15:04
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi van akkor, ha a nővel nem stimmel valami? Láttam már ilyet, baromi szép nő és baromira nem szép férfi együtt. A nőről köztudott volt, hogy rettentően nehéz természete van, hisztis, akaratos, arrogáns. A férfi viszont örült, hogy egy szép nő vele van, ezért mindent elviselt neki.
2023. okt. 2. 15:09
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden a külső. Nyilván vonzódni kell a párunkhoz, anélkül nem lesz párkapcsolat, de egy átlagos külső megfelelő személyiséggel, karizmával gond nélkül tud működni. Te nem találod vonzónak a srácot, a csaj igen. Felesleges ezen rugózni, hiszen végeredményben ők boldogok, te továbbra is egyedül vagy. Ami nem szégyen, vagy ilyesmi, az alapján választasz párt, ami alapján akarsz, és jogod van várni a számodra megfelelőt. De mások boldpgságában turkálni, és ismeretlenként lehúzni kicsit visszás.

Btw, engem is érdekel a csoport, ha valaki tudja, dobja át privátban a nevet. Köszi!

2023. okt. 2. 16:24
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a te ízléseddel van a probléma?

Én pl. csinos nő vagyok, engem is eljegyzett a párom, és nagyon nagyon helyesnek tartom (bottal sem piszkálnék olyat, akit nem...), de ki tudja, lehet, te nem úgy látod, ahogy én.

2023. okt. 2. 16:53
 29/41 anonim ***** válasza:
47%

"Az ilyen csávókat tudják irányítani.

Hamar papucs lesz belőlük, mert örülnek hogy egy jó csaj végre szóba állt velük"

Akkor az oofydoofypill-es piros cipos nichemaxxing a titok nyitja! Bezzeg a sarga gumicsizma snassz!

39F incel

2023. okt. 2. 18:32
 30/41 anonim ***** válasza:
Mert tisztában vannak a lehetőségekkel, a hiányaival.
2023. okt. 2. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!