Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az előnytelen külsejű pasik állapodnak meg?

Figyelt kérdés

Jó igazából sejtem a választ, örülnek neki, hogy találtak végre partnert. Inkább az érdekel, hogy más is látja ezt? Benne vagyok egy ilyen női önbizalom építő csoportba és mindig kiteszik az aktuálisan eljegyzett nők a fotókat, már egy ideje feltűnt, hogy csinos nők borzasztó előnytelen férfiakkal állnak össze és úgy mutogatják, mintha világszenzáció lenne. Sose láttam még, hogy legalább átlagos külsejű férfi lenne az áldozat.

Szóval szándékosan csúnya férfit választanak ezek a nők, hogy kevésbé vigye el mellőlük valaki, vagy ezeket az előnytelen külsejű pasikat tudják hamar házasságba kergetni? Vagy mi lehet még az oka? A mai legutóbbi csaj kiírása hozta ki belőlem ezt a kérdést, egy 30 körüli nagyon szép, vékony, csinos nő és egy kövér, szőrös, csáléfogú pasival van a képen és ilyen dicsekvő szöveg, hogy ő megtalálta az igazit :D De a csávó full igénytelen, hát ilyet akárhol találni. Legszívesebben odaírnék, de inkább ide nektek írtam, peace

2023. okt. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
9-es, igen igen, piros cipő! Persze, hogy boldog a srác, statisztikailag kevés esélye volt bármilyen nőt találni.
2023. okt. 2. 11:49
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

De ha megnèzed a kèpet, látszik a nőn is hogy boldog. Olvasd vègig az egèszet.

Azèrt ne írd már le szegèny csávót. Nem nèz ki olyan rosszul mint ahogyan azt te itt leírod.

2023. okt. 2. 11:54
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Melyik csoport ez? Nőként komolyan érdekelni kezdett, belépnék.
2023. okt. 2. 11:55
 14/41 A kérdező kommentje:
A nő azért boldog, mert borzasztó csalódáson van túl, szóval szerintem ott kb az a srác szerencséje. Hát szerintem rossz pasi, az arca, a teste, a megjelenése, kb mindene taszító. Mondjuk 10-ből 3 pont, a csaj meg minimum 7. De szinte csak ilyen párokat látok abban a csoportban amúgy.
2023. okt. 2. 12:03
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ott a kutya elásva, hogy önbizalom növelő csoport. Tehát a tagoknak semmi önbizalma, önbecsülése. Ezért állapodnak meg egy megbízható férfi mellett, aki érezteti velük, hogy mennyire odavan értük.

Nem vagyok benne a csoportban, nekem csak sima FB van. Elég helyes pasik is elköteleződnek az ismerősi körben.

2023. okt. 2. 12:05
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
Lehet úgy alá rakott a csajnak, hogy még mindig ezer pillangó repked a fejében!
2023. okt. 2. 12:16
 17/41 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2023. okt. 2. 12:16
 18/41 anonim ***** válasza:
38%
A nők nem hogy elfogadják a szintjüket de még le is adják. A férfiak ezzel szemben nem fogadják el a szintjüket és Instagram modellekre áhítoznak.
2023. okt. 2. 12:38
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokszor benne van, hogy egy kevésbé adonisz pasas, akinél nem az van, hogy naponta csorgatják rá a nyálukat a nők,jobban megbecsüli a párját, főleg ha az még szép is.
2023. okt. 2. 12:39
 20/41 anonim ***** válasza:
A válasz tök egyszerű, a csaj úgy döntött, hogy átlép a Baba-mama csoportba!
2023. okt. 2. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!