Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az előnytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az előnytelen külsejű pasik állapodnak meg?

Figyelt kérdés

Jó igazából sejtem a választ, örülnek neki, hogy találtak végre partnert. Inkább az érdekel, hogy más is látja ezt? Benne vagyok egy ilyen női önbizalom építő csoportba és mindig kiteszik az aktuálisan eljegyzett nők a fotókat, már egy ideje feltűnt, hogy csinos nők borzasztó előnytelen férfiakkal állnak össze és úgy mutogatják, mintha világszenzáció lenne. Sose láttam még, hogy legalább átlagos külsejű férfi lenne az áldozat.

Szóval szándékosan csúnya férfit választanak ezek a nők, hogy kevésbé vigye el mellőlük valaki, vagy ezeket az előnytelen külsejű pasikat tudják hamar házasságba kergetni? Vagy mi lehet még az oka? A mai legutóbbi csaj kiírása hozta ki belőlem ezt a kérdést, egy 30 körüli nagyon szép, vékony, csinos nő és egy kövér, szőrös, csáléfogú pasival van a képen és ilyen dicsekvő szöveg, hogy ő megtalálta az igazit :D De a csávó full igénytelen, hát ilyet akárhol találni. Legszívesebben odaírnék, de inkább ide nektek írtam, peace

2023. okt. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
83%

Itt bukik meg az az állítás, miszerint a nőknek csak tökéletes külsejű férfiak kellenek. Remélem, most is ideír mindegyik, amelyik sírni/ríni szokott, hogy nem talál magának barátnőt.

Persze majd jön a magyarázat, hogy biztos tele vannak pénzzel 😄

2023. okt. 2. 11:30
 2/41 anonim ***** válasza:
11%
A noket a kulsejuk alapjan valasszak meg, a ferfiakat az alapjan hogy mennyire sikeresek
2023. okt. 2. 11:30
 3/41 anonim ***** válasza:
10%
A titok: pénz, sok pénz
2023. okt. 2. 11:32
 4/41 anonim ***** válasza:
72%

3#

A titok: a fèrfias viselkedès, a viselkedès...

2023. okt. 2. 11:33
 5/41 anonim ***** válasza:
59%
A titok a személyiség.
2023. okt. 2. 11:34
 6/41 anonim ***** válasza:
90%
Igen, nyilván minden előnytelen külsejű férfi pénzes.. A tanároktól kezdve a raktároson át a bolti eladóig mind-mind úsznak a pénzben. Jó vicc volt. :)
2023. okt. 2. 11:34
 7/41 A kérdező kommentje:
A pénz is lehetne, de nem ilyen üzletember típusokat látok általában a nők mellett, olyan is van, de ritkább. A mai konkrétan húzentrógeres nadrágban volt a fotón, rendesen kikerekedtek a szemeim, hogy ez mi. :D Én pl nem vagyok jó nő, de olyan férfiakkal szóba se állnék, akikkel azok a nők összekötik az életüket. (Igaz nem is vagyok házas 😀 )
2023. okt. 2. 11:36
 8/41 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező lehet neked fontos a külső (amivel teszem hozzá semmi probléma nincsen), de nem mindenki van vele így.
2023. okt. 2. 11:37
 9/41 anonim ***** válasza:
70%

7#

Ès lesüt a kèpről hogy boldogok.

Szerintem ugyanarra a kèpre gondolunk. Piros cipő van a fèrfin.

2023. okt. 2. 11:43
 10/41 anonim ***** válasza:
91%

Rém egyszerű a történet, a személyiségen múlik minden. Lehet valaki marha jó külsőleg, ha alkalmatlan egy párkapcsolatra.

Az én példám az élő bizonyíték:

1. 12 évig éltem együtt valakivel, aki a külsejével minden nőt levett a lábáról, állandóan azzal volt elfoglalva, hogy hogyan néz ki, mindig tökéletes volt a megjelenése. A kezdeti megnyerő stílusa együttélés után átment egy betegesen féltékeny, birtokló, kontrolláló baromba. A fotókon remekül tudott pózolni, társaságban folyton ölelgetett, mint a nagy hős szerelmes, aztán otthon ment a terror. Túl sokáig tűrtem, lévén, hogy rettentő fiatal és tapasztalatlan voltam, illetve otthon sem láttam jobb példát.

2. Megismertem a jelenlegi páromat. Neten ismerkedtünk meg, az első találkozás nem hozta azt a "huhh" érzést, amit vártam, mert akkor, ott átlagosnak láttam, semmi különlegeset nem adott az első randi, csak sétáltunk és beszélgettünk, jól eltelt, de semmi extrát nem éreztem. Aztán, valahogy mégis eljutottunk a második randiig, aztán a harmadikig és így tovább. Pár hét alatt elementáris erővel jött a vonzalom, a szerelem és az érzés, hogy te jó ég, ilyen is van? Nyolcadik éve vagyunk együtt, ma is őt látom a legjóképűbb férfinak a világon és az iránta érzett szerelem, tisztelet, megbecsülés mindent felülír. Néha szinte egybeolvadunk, mikor átölel, úgy érezzük, hogy megszűnik a külvilág. Pedig, amikor elkezdtünk randizni és a barátnőm látott róla egy fotót, azt mondta, "jajj, nem néz ki jól!".

Tudod, ha valakitől igazi értékeket kapsz (szerelem, vonzalom, szeretet, odaadás, megbecsülés, tisztelet) akkor rettentő kicsinyessé válik a külső boncolgatása. Nyilván nem azt állítom, hogy meglátod és azonnal beleszeretsz Quasimodoba, de egy "átlagos" férfi sokszor sokkal többet ér, mint egy menő külsejű, de sivár lelkű ember.

2023. okt. 2. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!