Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme egy ilyen kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal már jó ideje szeretői viszonyban vagyok. Nem tudok ki lépni belőle mert többet érzek. Ő már sokszor mondta hogy nem lessz több köztünk és ha nem tetszik akkor el lehet menni nem érdekli van helyettem másik 10. Persze ezt ő sem gondolja komolyan. Ha egy fél napot nem beszélünk már keres és számon kér hogy miért nem kerestem. A testiség 100 százalék köztünk. Ő egy szar kapcsolatban él ,ezt el mondta már ezerszer és ismerem a részleteket. Ő is ismeri az életem. Mégsem tud ki szakadni az eddigi életéből,és nem tud elköteleződni velem. Mi értelme akkor ennek. Mit érez ? Ha nem érdekelném boldogan fordítana hátat és nem keresne többé. Mi értelme van ennek?2023. szept. 28. 00:23
2/9 anonim válasza:
igen mert van kit dugni kb max ennyi
3/9 anonim válasza:
Nehogy találj más csajt. Ez csak egotuning.
4/9 anonim válasza:
Ertelme annyi van, hogy szexeltek, azon kivul semmi. Hazas, gyereke van? Mert, ha nem, nincs semmi onmagan kivul, ami akadalyozna a szakitast a parjaval.
Azert reagalt igy mikor nem kerested, mert ki akar sajatitani maganak, noveled az egojat.
Itt csak neked szar, mert tobbet erzel iranta...
5/9 anonim válasza:
Te a labtorlo vagy, arra is hasznal.
6/9 A kérdező kommentje:
Értelmes keretek között hogyan lehet ennek véget vetni? Hogy meg maradjon mint barát
2023. szept. 28. 09:20
7/9 anonim válasza:
Teljesen meg kell szakítani vele mindenféle kapcsolatot. Ebből soha nem lehet barátság.
8/9 anonim válasza:
Nem is vagytok barátok ember, mi maradna meg? Szakítani kell vele teljesen
9/9 anonim válasza:
Nem lehetsz csak baratja, nem ugy erzel iranta, mint egy haverno irant...
1. megbasztad, tobbszor is.
2. Te tobbet erzel iranta, mondhatni belehabarodtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!