Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál más típust nézeget van így értelme a kapcsolatunknak ?
Figyelt kérdés
Elgondolkoztam a kapcsolatunkon 4 éve van egy élettársam és pár hónapja vettem eszre hogy totál más kinézetű nőket nézeget mint en vagyok. Laptopjába is láttam az előzményeket amikre rákeresett és úgy írta be a googleba, hogy nagy mellekre élvezés stb. .az összes nagymellű nőkről szóló videó! Na én pont picike mellű vagyok. Most már előttem is simán beteszi az ilyen videót én meg direkt mondtam neki milyen szép, nagy mellei vannak a nőnek. Megfognád neki ? Azt mondja igen , biztos jó lehet!
Nem tudom igy van e értelme tovább a kapcsolatunknak, mivel én ezt a jellegu vágyát soha nem fogom tudni kielégíteni. Plasztikára azért nem fogok elmenni. Csak akkor minek jött össze velem, tudta jól, hogy nézek ki ha utána meg ezekre csorog a nyála?
2022. aug. 6. 10:25
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy ha gigamellű nővel lenne együtt akkor meg kiscsöcsűeket nézegetne.
2/2 anonim válasza:
Szerintem sok emberben benne van az a fajta mechanizmus, hogy idővel megszokja, s természetesnek veszi azt, amije van, és az nem is kelt már benne akkora törődést, izgalmat, és elkezd újabb és újabb dolgok iránt vágyakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!