Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme szerintetek a kapcsolatunknak?
Kicsit kevesebb, mint egy éve vagyunk együtt a barátommal. Külföldön dolgozik/él. Úgy volt, hogy idén együtt nyaralunk, de volt egy nagyobb konfliktusunk, amit a testvére úgy orvosolt, hogy engem kirakott a nyaralásról amit mi felesben fizettünk volna, egy rokonuk mehetett helyettem ingyen. (már ez nem tetszett, nem az a problémám, hogy fizessük felesben, nekem magától értetődő, de más miért mehet ingyen...)
Nem lett volna szabad hagynia, hogy a tesója beleszóljon, megtörtént, valahogy túllendültünk a konfliktuson.
Elköltött a barátom a nyaralásra több, mint 1 milliót, megígérte, hogy engem kárpótol, októberben elvisz valahova.
Itt kezdődtek a problémák.. Ment a szájhúzás, hogy ne menjünk külföldre, mert az drága, menjünk el helyette wellnessezni. Utána már úgy volt, hogy felesben fizetjük (pontosabban én ajánlottam fel), majd a végén közölte, hogy ő inkább spórolna, úgyhogy ezt a kiruccanást sztornózzuk.
Borzasztóan rosszul esik, hogy másokkal elkölteni volt pénz, tőlem meg fejenként 30-40ezret sajnál. Megkérdeztem tőle, hogy akkor nem volt probléma a pénz, amikor milliós nagyságrendet tapsolt el? A válasza az volt, hogy ő a covid miatt tavaly otthon ült, ennyit megérdemel...
Szerintetek van értelme ennek a kapcsolatnak? Egyáltalán ezen a törésen túl lehet valahogyan jutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!