Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek így értelme? Mit tehetnék, hogy az anyós ne mérgezze a kapcsolatunkat?
Sziasztok.
A barátnőmmel 3 évad vagyunk együtt. Már az első naptól komolyan gondolom vele,de mostanra foglalkoztat a kérdés: Megkérjem e a kezét? A kapcsolatunkkal minden rendben,nagyon szeretjük egymást,együtt élünk 2 éve. Viszont... A drága édesanyja igyekszik keresztbe tenni sokszor. A barátnőm egy szem lány, az anyuka egyedül él,gondolom rossz neki így,de nem lehet vele együtt élni,sőt,a közelében sem. Mára úgy eldurvult a helyzet,hogy nem tudok fél óránál többet a társaságában lenni. Tisztelem,mint édesanyát, de a barátnőmet is zsarolja lelkileg,amihez nagyon jól ért. A párom mindent megtesz érte,visz neki ételt minden nap,mos rá stb,mégis mindenhol mártírkodik és hazudozik rólunk. Sajnos ez már a második lakásunk,mert az utóbbi lakásunkhoz nem egyszer odajött és ordibált. Nem tudunk vele mit kezdeni sajnos,ilyen a természete,viszont épp ez a problémám... Mivel foglalkoztat az esküvő gondolata,azon agyaltam,milyen lenne így az életünk? Hogy hívnánk meg családi eseményekre őt? Például gyerekek szülinapja vagy az esküvőnkre? Sajnos természeténél fogva bármikor képes bárhol ordibálni és nem szeretném,ha tönkretenné a legszebb pillanatainkat. Viszont a páromat imádom és vele szeretném leélni az életem és nem várhatóan el-nem is szeretném- hogy minden kapcsolatot megszakítson az anyukájával. Ja, az édesanyja a szüleimmel is nehezen jön ki, őket is előszeretettel zaklatta egy időben. Mit tehetnék? Hogy védhetnénk ki ezeken az eseményeken a balhét? Köszönöm a válaszokat.
hát ha őt szereted akkor hajrá, sok boldogságot!
amúgy én biztos kihívnám rá a rendőrséget, hogy tudja végre hol a helye, de ez csak az én véleményem
Amennyire tudod, kerüld el.
Vagy tégy egy kis sisakvirágot a reggelijébe... Hosszú távú problémamegoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!