Értelme van küzdeni az anyós ellen?
Barátnőm (24) édesanyja mindenbe beleszól. Eleve furcsa a család (akármi történik a párommal hívja anyut,stb.), ezt még tetézi, hogy igyekszik irányítani a páromat, beleszól a közös életünkbe. Múltkor pl. abba szólt bele, hogy melyikőnk mennyit adjon a közösbe, amiből vásárolni járunk.
Az is szóba jött már, hogy én nem is akarok más cégnél dolgozni (holott legalább 30 helyre pályáztam, de sehova sem kell friss diplomás).
A párom persze a pártját fogja, szerinte az anyja csak jót akar, és nem lát bele a dolgainkba, azért mond ilyeneket.
Szerintetek ez rendben van? Vagy hívjam fel az anyóst és küldjem el a *****-ba? Utóbbit eléggé megsínylené a kapcsolatunk, nemde?
csajnak megmondhatod, hogy vagy te vagy az anyja!
sztem!
Én annyit mondok,ha együtt laktok az anyóssal,akkor gyűjsetek minél több pénzt,hogy elköltözhessetek.
Ha még nem laktok együtt az anyóssal,akkor eszedbe se jusson összeköltözni vele,és a családjával!Csakis a pároddal kettesbe.
Alapszabály,hogy nem költözünk össze saját szülőkkel,és a párunk szüleivel semmikor.
Addig is tűrnöd kell és légy kedves...
Nem kell az anyóssal harcolni.
Ha bármibe beleszól, határozottan és kedvesen meg kell neki mondnai, hogy köszönöd szépen a véleményét, de talán törődjön a maga dolgával. Bizonyára van neki éppen elég, ha nincsen, akkor ne a te problémáiddal törődjön - az a te gondod -, hanem keresseen magának egyéni elfoglaltságot.
Ha téged a férjed szeret és levált az anyjáról érzelmileg, azaz téged választott, nem az anyját, akkor te vagy az 1., nem pedig a második. Ha pedig az anyja az első az életében, akkor talán maradjon anyuka mellett, te pedig válj el és keress egy normális, FELNŐTT férfit.
Ez a legkomolyabban mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!