Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme küzdeni egy férfiért, ha az már lezárta magában a kapcsolatot?
Volt egy lány, akivel fél év után szakítottunk. Aztán kitalálta, hogy vissza akar szerezni - én már lezártam a kapcsolatot, volt másik barátnőm is.
De aztán szép lassan mégis sikerült neki - ügyes volt, cseles, és jól alkalmazta a női praktikákat.
Ez öt éve volt, azóta együtt vagyunk.
Én biztos nem csábítanám vissza a női önérzetem miatt. Ő már lezárta, túl van rajtad neked is ezt kell tenned. De látod vannak siker sztorik is:)
L/19
te tudod miért szakítottatok , te ismered jobban , szóval szerintem ne itt akarj válaszra lelni ! itt maximum az ilyen önérzetes, kicsit depressziós , lelki toprongy pic$áktól kapsz olyan válaszokat , amik nem biztos , hogy hasznosak számodra ...
ülj le ! papír , ceruza , aztán szedd össze miért is kell neked és mi volt az, ami miatt nem jött eddig össze ... ha kész vagy kétszer csekkold le az állást, majd DÖNCCSÉÉÉÉÉÉ ! :D
Valahogy mindig az utamba került, incselkedett, megmutatta hogy értelmes, izgalmas személyiség, figyelt és reagált - mindezt úgy, hogy a szexuális érdeklődésemet is fenntartotta.
Fontos, hogy kitartó volt - bár kicsit le kellett küzdenie a büszkeségét - de soha nem alázkodott meg.
Így.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!